Πάλι σε στριπ κλαμπ, χωρίς μάσκα ο Χάρντεν! (pic)

Πάλι σε στριπ κλαμπ, χωρίς μάσκα ο Χάρντεν! (pic)

Αντωνία Σπανού
Πάλι σε στριπ κλαμπ, χωρίς μάσκα ο Χάρντεν! (pic)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν, σύμφωνα με τα Αμερικάνικα Μέσα, ήταν και πάλι σε στριπ κλαμπ, στο οποίο δεν τηρούνταν και κανένα μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

Ο «Μούσιας» είναι σε τεράστια σύγχυση και συνεχίζει να είναι όσο πιο προκλητικός μπορεί. Με την νέα σεζόν να είναι γεγονός, εκείνος κάνει ό,τι μπορεί για να εκθέσει την ομάδα και πλέον να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.

Χθες, βγήκε δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει τσακωθεί με τους συμπαίκτες του και να πετάει μια μπάλα σε έναν ρούκι, αλλά δεν σταμάτησε εδώ. Σύμφωνα με τους Αμερικάνους, το βράδυ βρέθηκε και πάλι σε στριπ κλαμπ. Εκεί φυσικά δεν φορούσε μάσκα και βρισκόταν με μεγάλη παρέα, δίχως κανένα μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό. Οι κανόνες του ΝΒΑ και το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό είναι ιδιαίτερα αυστηρά και τα τεστ που πρέπει να κάνει ο Χάρντεν είναι πολλά.

Είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει καν να προπονηθεί με την ομάδα του, κάτι που σφίγγει ακόμα περισσότερο την θηλιά στον λαιμό των Ρόκετς που πρέπει να βρουν έναν τρόπο να τον ξεφορτωθούν, όσο πιο σύντομα μπορούν.

DEVELOPING: A mask-less James Harden received Christmas gifts at a strip club in Houston on Tuesday night, defying the...

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020
 

NBA Τελευταία Νέα