Σάιλας: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Χάρντεν»!

Σάιλας: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Χάρντεν»!

Gazzetta team
Σάιλας: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Χάρντεν»!

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν παραμένει άφαντος, ο Στίβεν Σάιλας παραδέχθηκε πως ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει και ο Πι Τζέι Τάκερ αρνήθηκε οποιαδήποτε ερώτηση για τον «Μούσια»!

Από τη στιγμή που ο Τζέιμς Χάρντεν εξέφρασε τις τάσεις φυγής από τους Ρόκετς με στόχο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μακριά από το Χιούστον, οι Τεξανοί έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσουν τον «Μούσια» προσφέροντάς του διετή επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του.

Οι «Ρουκέτες» του πρόσφεραν +50 εκατομμύρια δολάρια ετησίως ωστόσο ο Χάρντεν φέρεται να προτιμά τους Μπρούκλιν Νετς ή τους Σίξερς ως επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (3/12) οι «Ρουκέτες» ολοκλήρωσαν το trade που έστειλε τον Ράσελ Ουέστμπρουκ στους Ουίζαρντς αντί του Τζον Ουόλ και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον «Μούσια».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Ρόκετς ελπίζουν να είναι ανταγωνιστικοί με τον Χάρντεν στο ρόστερ και δεν… ονειρεύονται να τον ανταλλάξουν πριν από την πρεμιέρα του ΝΒΑ. Ο σταρ των Ρόκετς παραμένει άφαντος και ο Σάιλας ανέφερε σχετικά: «Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν είναι εδώ. Προφανώς έχει λόγο…. Είναι στο χέρι του να πει ποιος είναι ο λόγος. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του».

 

NBA Τελευταία Νέα