Λέικερς: Θέλουν Γκασόλ, θα μιλήσουν με Μπογκντάνοβιτς!

Λέικερς: Θέλουν Γκασόλ, θα μιλήσουν με Μπογκντάνοβιτς!

bet365

Οι Λέικερς ετοιμάζονται για το άνοιγμα της free agency. Από τη μία, κοιτάνε την περίπτωση του Μαρκ Γκασόλ και απ' την άλλη, θα επιχειρήσουν να πείσουν τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να φορέσει τα μοβ και χρυσά.

Στροφή στην ευρωπαϊκή αγορά για τους Λος Άντζελες Λέικερς. Λίγη ώρα πριν το άνοιγμα της φετινής free agency, δύο ονόματα ακούγονται... δυνατά για τους πρωταθλητές. Το πρώτο είναι ένας ακόμη πρωταθλητής (με τους Τορόντο Ράπτορς) ο Μάρκ Γκασόλ. Με τους Λέικερς να εμφανίζονται ως μία από τις ομάδες που θέλει τον Ισπανό σέντερ.

Την ίδια στιγμή, οι Λέικερς θα είναι μία από τις ομάδες που θα συζητήσουν με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Αυτή τη στιγμή, ο Σέρβος γκαρντ είναι δηλωμένος ως ελεύθερος, ωστόσο το ΝΒΑ εξετάζει την ανταλλαγή που... ναυάγησε, ανάμεσα σε Κινγκς και Μπακς.

Κανονικά ο Μπογκντάνοβιτς θα ήταν ελεύθερος με περιορισμούς (restricted), κάτι που σημαίνει ότι οι Κινγκς θα είχαν το δικαίωμα να ματσάρουν την καλύτερη πρόταση που θα είχε στα χέρια του, προκειμένου να να τον διατηρήσουν στο δυναμικό του.

 

NBA Τελευταία Νέα