Μπακς: Ναυαγεί η ανταλλαγή Μπογκντάνοβιτς, ξεκινά έρευνα το ΝΒΑ! (pic)

Νίκος Καρφής
Μπακς: Ναυαγεί η ανταλλαγή Μπογκντάνοβιτς, ξεκινά έρευνα το ΝΒΑ! (pic)

bet365

Το ΝΒΑ θα ξεκινήσει έρευνα για την ανταλλαγή του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στους Μπακς, η οποία δεν έγινε ποτέ.
Η καρδιά της EuroLeague χτυπά στη bwin με ακόμα περισσότερες επιλογές! |21+

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τους Μπακς στην περίπτωση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Η μετακίνηση του Σέρβου στο Μιλγουόκι χάλασε (έδιναν Ιλιασόνα-Ουίλσον-Ντιβιτσέντζο στο Σακραμέντο), του οποίου το παρασκήνιο αποκάλυψε το gazzetta.gr.

Προς αυτή την κατεύθυνση δείχνει και το γεγονός πως ο Ιλιασόβα έμεινε ελεύθερος. Αρχικά είχε συμπεριληφθεί στο deal που θα έφερνε τον Μπογκντάνοβιτς στο Μιλγουόκι, ωστόσο στη συνέχεια το πράγμα.. κόλλησε λόγω του Σέρβου των Κινγκς.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Marc Stein, το ΝΒΑ αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για το τι έγινε στην ανταλλαγή του Μπογκντάνοβιτς. Το... τρένο χάνεται για το Μιλγουόκι, με τον Σέρβο να ετοιμάζεται από σήμερα να βγει στη free agency.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED