«To δίδυμο Γιάννης-Ντόντσιτς θα έπαιρνε 4-5 πρωταθλήματα παρέα!» (pic)

Νίκος Καρφής
«To δίδυμο Γιάννης-Ντόντσιτς θα έπαιρνε 4-5 πρωταθλήματα παρέα!» (pic)

bet365

Ο δημοσιογράφος Μπιλ Σίμονς θεωρεί πως αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταλήξει στο Ντάλας, θα πάρει 4-5 πρωταθλήματα παρέα με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το πιο hot όνομα των τελευταίων μηνών, με τους Ουόριορς, τους Μάβερικς και τους Χιτ να δείχνουν έτοιμοι να... σφαχτούν για να τον πάρουν με ανταλλαγή.

Το gazzetta.gr έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσει ποιος από τους Ντόντσιτς, Κάρι και Μπάτλερ του ταιριάζει περισσότερο και στην κορυφή βρέθηκε ο Σλοβένος.

Τώρα έρχεται ο δημοσιογράφος Μπιλ Σίμονς να δηλώσει πως αν ο Greek Freak πάει στους Μάβερικς, θα πάρει 4-5 πρωταθλήματα μαζί με τον Ντόντσιτς.

«Αν ήμουν Γιάννης, θα πήγαινα στο Ντάλας για να γίνω δίδυμο με τον Λούκα. Ο Λούκα είναι ο επόμενος άρχοντας. Θα πήγαινα στο Ντάλας. Νομίζω ο Γιάννης κοιτάζει τον Λούκα και του λέει "αν βρεθούμε μαζί, θα κερδίσουμε τίτλους. Θα κερδίσουμε 4-5 τιτλους. Ο Λούκα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους 6-7 κορυφαίους παίκτες της ιστορίας. Είναι 21 ετών. Αν ήμουν Γιάννης, θα πήγαινε στο Ντάλας», ήταν τα λόγια του.

This team would be a menace to everybody in the league for several years

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
 

NBA Τελευταία Νέα