Ψηφίσατε: Ο Ντόντσιτς ταιριάζει περισσότερο στον Γιάννη από Κάρι-Μπάτλερ! (poll)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Ο Ντόντσιτς ταιριάζει περισσότερο στον Γιάννη από Κάρι-Μπάτλερ! (poll)

bet365

Το gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιος εκ των Ντόντσιτς, Κάρι και Μπάτλερ ταιριάζει περισσότερο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Σλοβένος ήταν ο νικητής.

Tον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει συνδεθεί με 3 ομάδες, οι οποίες τον... γλυκοκοιτάζουν και είναι διατεθειμένες να κάνουν τα πάντα για να τον πάρουν.

Ουόριορς, Χιτ και Μάβερικς θέλουν να τον πάρουν με ανταλλαγή και να γίνουν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Το gazzetta.gr έβαλε για άλλη μια φορά στην... εξίσωση τους αναγνώστες του και τους ζήτησε να επιλέξουν με ποιον από τους Κάρι, Μπάτλερ και Ντόντσιτς ταιριάζει περισσότερο και θα έφτιαχνε ένα δίδυμο που θα κυριαρχούσε στο ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια.

Σταθήκαμε μόνο στους 3 κυρίους και δεν βάλαμε τριάδες στο... κόλπο (δηλαδή με Πορζίνγκς, Αντεμπάγιο και Τόμπσον) λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν (τραυματισμοί ο πρώτος, max συμβόλαιο ο δεύτερος και ενδεχόμενο πακέτο ανταλλαγής ο τρίτος).

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αφού ψήφισαν περίπου 5.600 άτομα.

Στην κορυφή των προτιμήσεων βρέθηκε το δίδυμο Αντετοκούνμπο-Ντόντσιτς που πήρε το 51% των ψήφων. Στην δεύτερη θέση με 40% συναντάμε τον Κάρι, ενώ ο ηγέτης του Μαϊάμι πήρε μόλις το 9% των επιλογών.

 

NBA Τελευταία Νέα