Μπακς εκτός, οι Χιτ κάνουν θαύματα, οι Κλίπερς κατέρρευσαν: Η «φούσκα» έχει ανατρέψει τα φετινά playoffs! (pic)

Αντωνία Σπανού
Μπακς εκτός, οι Χιτ κάνουν θαύματα, οι Κλίπερς κατέρρευσαν: Η «φούσκα» έχει ανατρέψει τα φετινά playoffs! (pic)

bet365

Πολλές είναι οι ανατροπές στα φετινά playoffs και πολλοί είναι εκείνοι που ρίχνουν το... φταίξιμο στο πρωτόγνωρο περιβάλλον της φούσκας.

Η φετινή σεζόν δεν μοιάζει με καμία και θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια. Η πανδημία του κορονοϊού, με την οποία συνεχίζει να παλεύει ολόκληρος ο πλανήτης, έχει αλλάξει όσα ξέραμε σε κάθε τομέα. Ο αθλητισμός δεν λείπει από όλες αυτές τις αλλαγές και η μοναδική λίγκα που βρήκε τρόπο να συνεχίσει συνολικά είναι το ΝΒΑ. Αυτό φυσικά δεν έγινε καθόλου εύκολα.

Η λίγκα χρειάστηκε να βρει λύσεις σε άπειρα προβλήματα και να ξοδέψει τεράστια ποσά, για να ολοκληρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ. Το ίδιο έγινε και με τους παίκτες, που άφησαν φίλους και οικογένειες, για να μπουν σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον και να φτιάξουν μια νέα πραγματικότητα.΄Όπως ήταν λογικό αυτό είχε συνέπειες σε όλα τα επίπεδα και όπως φαίνεται... ευθύνεται και για τα πολλά περίεργα που βλέπουμε.

Οι Κλίπερς, ενώ ήταν διεκδικητές του τίτλου, κατέρρευσαν μετά το 3-1 και αποκλείστηκαν, ενώ οι Νάγκετς μοιάζουν ασταμάτητοι και έχουν κερδίσει ψυχολογία ανατροπής. Οι Σανς επέστρεψαν στην δράση και είχαν 8-0 στην φούσκα, χωρίς τελικά να προκρίνονται, ενώ ο Ουόρεν εμφανίστηκε σε mode MVP. Οι Χιτ είναι στο Ορλάντο με νοοτροπία νικητή και νικούν το ένα παιχνίδι μετά το επόμενο, ενώ τεράστια ήταν και η έκπληξη για τους Μπακς, που ήταν στην κορυφή της Περιφέρειας και εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι, προς το χειρότερο, ενώ αποκλείστηκαν,με τα χέρια κάτω από το Μαϊάμι.

Σίγουρα τα παραπάνω είναι θέματα που έχουν κάνει αίσθηση και το πρωτάθλημα της φούσκας, στο τέλος της ημέρας, δεν θα μοιάζει με κανένα.

Clippers collapse Nuggets make two 3-1 comebacks Suns go undefeated but don't make the playoffs T.J. Warren MVP...

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα