Αντετοκούνμπο: Τα... έσπασε με 0/7 τρίποντα στην χειρότερη επίδοση της σεζόν! (pic)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: Τα... έσπασε με 0/7 τρίποντα στην χειρότερη επίδοση της σεζόν! (pic)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απελπιστικά άστοχος (0/7 τρίποντα) στo Game 3 των Μπακς με τους Χιτ, μια επίδοση που ήταν η χειρότερη του μέσα στη σεζόν.

Στα... σχοίνια βρίσκονται οι Μπακς, αφού μετά την ήττα στο Game 3 από τους Χιτ κινδυνεύουν να... σκουπιστούον.

Οι Μπακς που έγραψαν αρνητική ιστορία με το -27 στην 4η περίοδο και έγιναν η 3η ομάδα στην ιστορία που χάνει 3-0, ενώ έχει το καλύτερο ρεκόρ, βλέπουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συνεχίζει να δυσκολεύεται τόσο στις βολές όσο και στα τρίποντα.

Ο Greek Freak τελείωσε το 3ο ματς της σειράς με 0-7 τρίποντα, αφού τα... έσπασε. Με αυτόν τον τρόπο ισοφάρισε τη χειρότερη του επίδοση στον συγκεκριμένο τομέα μέσα στη σεζόν (το έκανε και με τους Σίξερς στη regular season). Κακός ήταν και στο ποσοστό εντός πεδιάς, αφού σούταρε με 7/21 σουτ, κάτι που δεν συνηθίζει.

Οι Χιτ σε αρκετές περιπτώσεις άφηναν προκλητικά ελεύθερο τον Γιάννη και τον προκαλούσαν να σουτάρει, με τον ίδιο να μην μπορεί να τους... πληγώσει από μέση απόσταση.

Μάλιστα σε μερικές επιθέσεις είχε τον χώρο ακόμα και να μπει λίγο προς τα μέσα, επιχειρόντας ένα midrange shot, όμως ειδικά στη σειρά με το Μαϊάμι μας έχει δείξει πως δεν προτιμά τα σουτ μέσης απόστασης.

Ο Έρικ Σποέλστρα το έχει διαβάσει έξοχα και έχει κατεβάσει πολύ τον μέσο όρο του Γιάννη στο σκοράρισμα, κάτι που στοιχίζει στο Μιλγουόκι.

Πάντως ο σταρ των ελαφιών, έδειξε πως πιστεύει ακόμα στην ομάδα του, παρά το γεγονός πως δεν έχει επιστρέψει ποτέ ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα