Κάρτερ: Το «αντίο» σήμανε τέλος εποχής για τα 90s (pic)

Κάρτερ: Το «αντίο» σήμανε τέλος εποχής για τα 90s (pic)

Νίκος Καρφής
Κάρτερ: Το «αντίο» σήμανε τέλος εποχής για τα 90s (pic)

bet365

Ο Βινς Κάρτερ είπε το αντίο στο μπάσκετ και έτσι δεν έχει μέινει κανείς παίκτης στο ΝΒΑ που να έχει γίνει draft στα 90s.

Ήταν ο τελευταίος των Μοϊκανών. Ήταν μοναδικός παίκτης στην ιστορία στην ιστορία της λίγκας που αγωνίστηκε μέσα σε 4 διαφορετικές δεκαετίες, αρχίζοντας φυσικά από τα 90s. Από το 1998 έως και σήμερα έχει παίξει σε Ράπτορς, Νετς, Μάτζικ, Σανς, Μάβερικς, Γκρίζλις, Σανς και Χοκς.

Ο τεράστιος Βινς Κάρτερ ανακοίνωσε στα 43 του, κάτι που περίμενε όλος ο κόσμος μετά το τέλος της σεζόν με τους Χοκς και έτσι δεν θα ξαναδώσει την ευκαιρία στους λάτρεις του να θαυμάσουν ακόμα ένα κάρφωμα.

Με αυτόν τον τρόπο δεν έμεινε κανείς παίκτης στη λίγκα που να έχει γίνει draft στα 90s. Ένα τέλος εποχής για μια δεκαετία που καλωσόρισε στο ΝΒΑ τεράστιους παίκτες.

Κόμπι Μπράιαντ, Άλεν Άιβερσον, Σακίλ Ο΄Νίλ, Βινς Κάρτερ, Κέβιν Γκαρνέτ, Ντιρκ Νοβίτσκι, Τίμ Ντάνκαν, Στιβ Νας και Πολ Πιρς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα