Τραμπ: «Ίσως ο ΛεΜπρόν να είναι ρατσιστής»
Σε εκδήλωση στο Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ έμαθε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι παίκτης των Σίξερς και στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει στο αν προτιμάει τον «βασιλιά» ή τον Μάικλ Τζόρνταν.
Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α, τόνισε τη συμπάθειά του για τον Τζόρνταν, ενώ μάλιστα χαρακτήρισε τον ΛεΜπρόν ρατσιστή.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ:
«Ο Τζόρνταν είναι φίλος μου, παίζουμε γκολφ μαζί, είναι πολύ καλός τύπος. Ίσως ο ΛεΜπρον να είναι ρατσιστής. Αλλά ίσως να μην του αρέσει ο Τραμπ. Δεν ξέρω. Μου αρέσουν μόνο οι άνθρωποι που μου αρέσουν, οπότε θα έλεγα, Μάικλ Τζόρνταν μέχρι τέλους».
Trump: "Maybe LeBron is a racist. But maybe he doesn't like Trump. I don't know. I only like people that like me, so I would say Michael Jordan all the way." pic.twitter.com/57WNqHWSHH
— Aaron Rupar (@atrupar) July 24, 2026
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
