Ο Χάρντεν εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Κίνα

Ο Χάρντεν εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Κίνα

Γιώργος Κούβαρης
Ο Χάρντεν εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Κίνα

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Κίνα και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ξέγνοιαστες μέρες περνάει ο «μούσιας» στην Κίνα όπου βρίσκεται για διαφημιστικούς -κυρίως- λόγους.

Λίγες ημέρες μετά τα όσα ανέφερε για τον Ντάριλ Μόρεϊ ανοίγοντας ουσιαστικά τον... ασκό του Αιόλου στους Σϊξερς, ο Τζέιμς Χάρντεν έριξε και νέα «βόμβα» λέγοντας ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στην Κίνα. Σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε το πόσο πολύ εντυπωσιάστηκε από την αγάπη που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, είναι τρελό αυτό που συμβαίνει με την αγάπη που δέχομαι. Οπότε πιστεύω ότι αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι να με δουν να αγωνίζομαι εδώ...» ήταν η ατάκα του Τζέιμς Χάρντεν βάζοντας... φωτιά στους Κινέζους.

Κι όλα αυτά ενώ βρέθηκε στην Κίνα για να προμοτάρει μεταξύ άλλων και τα κρασιά που φέρουν τ' όνομά του, ξεπουλώντας... 10.000 μπουκάλια σε διάστημα πέντε δευτερολέπτων!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα