Δημόσιο ξέσπασμα Χάρντεν: «Ο Μόρεϊ είναι ψεύτης, δε θα είμαι μέλος σε ομάδα που βρίσκεται και εκείνος» (vid)

Δημόσιο ξέσπασμα Χάρντεν: «Ο Μόρεϊ είναι ψεύτης, δε θα είμαι μέλος σε ομάδα που βρίσκεται και εκείνος» (vid)

James Harden

bet365

Στους Φιλαδέλφεια Σίξερς άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, με τον Τζέιμς Χάρντεν να τοποθετείται δημόσια με σκληρά λόγια για τον Ντάριλ Μόρεϊ.

Ο Τζέιμς Χάρντεν και η σχέση του με τον Ντάριλ Μόρεϊ είναι πλέον στα άκρα. Πριν από λίγες ημέρες οι Σίξερς απαγόρευσαν τις σκέψεις της μετακίνησής του στους Ρόκετς, αναφέροντας πως θέλουν να τον κρατήσουν στη Φιλαδέλφεια.

Ο Χάρντεν βρέθηκε σε εμπορική εκδήλωση στην Κίνα και εκεί η κάμερα τον έπιασε να... τα χώνει στον Πρόεδρο των Σίξερς, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στο Χιούστον.

«Ο Ντάριλ Μόρεϊ είναι ψεύτης και δεν θα είμαι ποτέ μέλος ενός οργανισμού στον οποίο είναι μέλος. Αφήστε με να το ξαναπώ. Ο Ντάριλ Μόρεϊ είναι ψεύτης και δεν θα είμαι ποτέ μέλος ενός οργανισμού στον οποίο είναι μέλος» ήταν τα λόγια του «Μούσια», όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε από τον Τόμερ Αζαρλί.

Μένει πλέον να δούμε αν η κόντρα θα συνεχιστεί δημόσια και με ποιον τρόπο θα καταφέρουν οι Σίξερς να τον διατηρήσουν στο πλάνο τους, αλλά και η αντίδραση του Μόρεϊ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα