Εμπίντ: Επιστρέφει για το Game 2 στη Βοστόνη

Εμπίντ: Επιστρέφει για το Game 2 στη Βοστόνη

Εμπίντ: Επιστρέφει για το Game 2 στη Βοστόνη

bet365

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για την κατάκτηση του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτης της regular season, ο Τζοέλ Εμπίντ αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο Game 2 των ημιτελικών της Ανατολής.

Η ψυχολογία; Στα ύψη. Πώς να μην ξεχάσει... πόνους και ενοχλήσεις μετά; Ο Τζοέλ Εμπίντ μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο ωστόσο μετά την ανάδειξή του σε MVP της σεζόν στο ΝΒΑ νιώθει πιο... έτοιμος από ποτέ για να επιστρέψει στα παρκέ!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και δη ο Σαμς Τσαράνια, ο Καμερουνέζος σέντερ είπε στους συμπαίκτες του ότι θα επιστρέψει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας και ότι θα δώσει το «παρών» στον 2ο ημιτελικό της Ανατολικής Περιφέρειας.

Οι Σίξερς έκαναν ήδη το break στη σειρά καθώς στο πρώτο ματς του «TD Garden» είχαν επικρατήσει των Σέλτικς χάρη στη φοβερή εμφάνιση του Χάρντεν για το... 0-1! Ο Εμπίντ μέτρησε τη φετινή σεζόν 33.1 πόντους μέσο όρο, 10.2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.7 μπλοκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα