Εμπίντ: Ο σούπερ σταρ των Σίξερς αναδείχθηκε MVP του NBA

Εμπίντ: Ο σούπερ σταρ των Σίξερς αναδείχθηκε MVP του NBA

Εμπίντ: Ο σούπερ σταρ των Σίξερς αναδείχθηκε MVP του NBA

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ ήθελε στα χέρια του το βραβείο του MVP και το κατάφερε, αφού αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ για τη φετινή σεζόν.

Οι κάλπες... σφράγισαν και το βραβείο που άπαντες αγωνιούσαν για το πού θα καταλήξει έφτασε στον Τζοέλ Εμπίντ. Ο Καμερουνέζος με γαλλικό διαβατήριο πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Σίξερς και για πρώτη φορά στην καριέρα του κατέκτησε τον τίτλο του MVP.

Ο φιναλίστ των προηγούμενων σεζόν, γίνεται ο... διάδοχος τόσο του Γιάννη Αντετοκούνμπο (2019-2020), όσο και του Νίκολα Γιόκιτς (2021-2022), με τους οποίους «κοντραρίστηκε» και στην τελική ευθεία για το βραβείο. Έτσι, για πέμπτη διαδοχική χρονιά, δεν θα έχουμε Αμερικανό παίκτη ως πολυτιμότερο της regular season.

Ο Εμπίντ, που αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας και δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Game 1 του δεύτερου γύρου με τους Σέλτικς, παρακολούθησε τη στιγμή της ανακοίνωσης με τους συμπαίκτες του και αποθεώθηκε με τον ίδιο να συγκινείται. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 33.1 πόντους μέσο όρο, 10.2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.7 μπλοκ και είναι ο πρώτο που καταγράφει τέτοια νούμερα μετά τον Μόουσες Μαλόουν τη σεζόν 1981/82.

 

NBA Τελευταία Νέα