MVP NBA: Αυτά ήταν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του Εμπίντ, 3ος ο Γιάννης και ιστορικό... μηδέν για ΛεΜπρόν

MVP NBA: Αυτά ήταν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του Εμπίντ, 3ος ο Γιάννης και ιστορικό... μηδέν για ΛεΜπρόν

Ο Τζοέλ Εμπίντ οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Σίξερς

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν πρώτος στις προτιμήσεις για το βραβείο του MVP συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους. Δεύτερος ο Γιόκιτς, τρίτος ο Γιάννης.

Το βραβείο του MVP βρήκε το νέο του κάτοχο στο πρόσωπο του Τζοέλ Εμπίντ με τον Καμερουνέζο άσσο να "παρασημοφορείται" με την εν λόγω διάκριση για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της οποίας τον ανέδειξε μπορούν να...μιλήσουν από μόνα τους. Οι προκάτοχοι του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη, Νίκολα Γιόκιτς (15 για πρώτη, 52 για δεύτερη και 32 ψήφους για τρίτη θέση) και Γιάννης Αντετοκούνμπο (12 ψηφους για πρώτη, 23 για δεύτερη και 65 για τρίτη), βρέθηκαν στη δεύτερη και την τρίτη θέση με 674 και 606 πόντους αντίστοιχα, ενώ 4ος τερμάτισε ο Τζέισον Τέιτουμ με 280.

Τελευταίοι στη λίστα με 1 πόντο ήταν οι Μπράνσον και Μοράντ, ενώ μεταξύ άλλων υπήρχαν και οι Κάρι - Ντόντσιτς και Μπάτλερ με το δικό τους "μερίδιο".

Εκείνος που για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν πήρε ούτε μία ψήφο για το βραβείο του MVP ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με το... 0 στο πηλίκο του να είναι ιστορικό, την ώρα που οι Λέικερς συνεχίζουν την υπερπροσπάθεια.

Ο Εμπίντ συγκέντρωσε 915 βαθμούς με 73 ψήφους για πρωτιά, 25 για την 2η θέση και μόλις 2 για την 3η.

 

NBA Τελευταία Νέα