Καντέρ: Τον επικήρυξε η κυβέρνηση της Τουρκίας για 500.000 δολάρια

Δημήτρης Οικονόμου
Καντέρ: Τον επικήρυξε η κυβέρνηση της Τουρκίας για 500.000 δολάρια

bet365

Η τουρκική Κυβέρνηση επικήρυξε τον Ενές Καντέρ Φρίντομ έναντι 500.000 δολαρίων, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν εκ των τρομοκρατών της χώρας.

Ο Ενές Καντέρ Φρίντομ είναι πλέον στη λίστα των επικηρυγμένων όσον αφορά τη χώρα του. Ο Καντέρ έχει πολιτογραφηθεί Αμερικανός πολίτης, αλλά η κόντρα του με τον Ταγίπ Ερντογάν τον οποίο έχει χαρακτηρίσει «δικτάτορα» συνεχίζεται.

Η Κυβέρνηση της χώρας αξίωσε στα 500.000 δολάρια το ύψος της επικήρυξής του, τοποθετώντας τον στη λίστα με τους τρομοκράτες, με τον ίδιο να κατοικεί στην Ουάσινγκτον και να σχολιάζει στη «New York Post» πως αυτό που συνέβη είναι πολύ επικίνδυνο.

«Πριν από την επικήρυξη οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες κυνηγούσαν όσους βρίσκονταν στη λίστα, όμως πλέον άπαντες θα το κάνουν αφού θέλουν τα λεφτά» ήταν τα λόγια του 30χρονου.

Θυμίζουμε πως ο Καντέρ δεν μπορεί να επισκεφτεί τη γενέτειρά του, ενώ φέτος δε βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ ισχυριζόμενος πως τον έχουν αφήσει στο περιθώριο ένεκα της αντίστασης και των όσων λέει για την Κίνα και τη συνεργασία της χώρας με την κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη.

 

NBA Τελευταία Νέα