Ντάλας Μάβερικς: Ο Ντόντσιτς ανέλαβε την ευθύνη για τις χαμένες βολές κόντρα στους Μπακς

Δημήτρης Οικονόμου
Ντάλας Μάβερικς: Ο Ντόντσιτς ανέλαβε την ευθύνη για τις χαμένες βολές κόντρα στους Μπακς

bet365

Το πρόβλημα των βολών έκανε την εμφάνισή του για τους Ντάλας Μάβερικς κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, με τον Λούκα Ντόντσιτς να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ο Φίνεϊ Σμιθ στάθηκε στη γραμμή των βολών με μόνο 10'' για τη λήξη, απέναντι στους Μπακς, όμως σούταρε 0/2 και έδωσε την ευκαιρία στον Λόπεζ να... κλέψει το ματς για την ομάδα του, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθηλωμένο στον πάγκο με φάουλ.

Κάτι τέτοιο προκάλεσε και τις αντιδράσεις εντός της ομάδας, αφού οι βολές γενικότερα στέρησαν την ευκαιρία στους Μάβερικς να κατακτήσουν τη νίκη. Η παρέα του Ντόντσιτς σούταρε 10/24 με τον Λούκα να ευστοχεί μόλις σε 4/9. Μάλιστα ο Κιντ επισήμανε πως στην τελευταία περίοδο η ομάδα του σκόραρε μόλις 7/15.

«Ξεκινάει με εμένα, πρέπει να βάλω τις βολές. Είναι σουτ που δε σε μαρκάρει κανείς, απλά παίρνεις τον χρόνο σου και ευστοχείς» αναφέρει σχετικά ο Ντόντσιτς, που ήταν για άλλη μια φορά εκνευρισμένος με τους συμπαίκτες του για τις επιθετικές βοήθειες που δεν του έδωσαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα