Γκαλινάρι: «Επιτυχημένο το χειρουργείο μου, τα λέμε σύντομα στο γήπεδο»

Γκαλινάρι: «Επιτυχημένο το χειρουργείο μου, τα λέμε σύντομα στο γήπεδο»

Σταυρούλα Μουστακάτου
Γκαλινάρι: «Επιτυχημένο το χειρουργείο μου, τα λέμε σύντομα στο γήπεδο»

bet365

Μήνυμα... αισιοδοξίας έστειλε ο Ντανίλο Γκαλιμάνι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δηλώνοντας πως η επέμβαση στο γόνατό του ήταν επιτυχημένη, ενώ έδωσε ραντεβού στο παρκέ.

O Ντανίλο Γκαλινάρι ήταν από τους μεγάλους απόντες του Eurobasket 2022, καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Γεωργία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ζημιά να του στερεί τη συμμετοχή του.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως το πρόβλημα του Ιταλού φόργουορντ δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, ωστόσο η... καμπάνα ήχησε μέχρι τη Βοστόνη και την ομάδα του, τους Σέλτικς, αφού η τελική διάγνωση ανέφερε ρήξη χιαστού.

Η επέμβαση ήταν πλέον δεδομένη και η αρχή της σεζόν στο ΝΒΑ αμφίβολη για τον ίδιο.

Παρόλα αυτά, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθαρρυντικός στο μήνυμά του στο Instagram. Μέσω αυτού, ο Γκαλινάρι ευχαρίστησε τα πρόσωπα που τον βοήθησα καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του, ενώ έδωσε ραντεβού "σύντομα" στο παρκέ!

«Χθες υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση για τον χιαστό μου και ήταν επιτυχημένη. Τώρα εστιάζω στην αποκατάστασή μου και στην επιστροφή στο παιχνίδι που αγαπώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό των Σέλτικς και το ιατρικό προσωπικό του New England Baptist Hospital. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Dr. Antonio Orgiani και τον Dr. Rodolfo Rocchi για την υποστήριξη που μου έδωσαν στην Ιταλία πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Και φυσικά ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μου για τη συνεχή υποστήριξή τους και τις ευχές τους. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο».

 

NBA Τελευταία Νέα