Γκαλινάρι: «Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο»

Γκαλινάρι: «Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο»

Newsroom
Γκαλινάρι: «Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο»

bet365

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Ιταλίας, έστειλε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Ο σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας Ιταλίας αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Γεωργία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ερχόμενο Eurobasket, την ώρα που ο όμιλος που παίρνει μέρος η χώρα του διεξάγεται στο Μιλάνο.

Παρόλα αυτά στάθηκε... τυχερός στην ατυχία του καθώς δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά! Αν και υπήρχαν φόβοι για τον χιαστό του γονάτου του, οι εξετάσεις έδειξαν ότι απλά και μόνο έχει πειραχτεί ο μηνίσκος του.

Λίγες ώρες μετά το ματς της Ιταλίας και τον τραυματισμό του, ο Ντανίλο Γκαλινάρι ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media: «Πονάει πολύ. Όχι τόσο το γόνατο. Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο -ευτυχώς λιγότερο από το αναμενόμενο- για να επανέλθει στην κανονικότητα. Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο. Θέλαμε να απολαύσουμε με τους εαυτούς μας μαγικές νύχτες. Στο ίδιο μου το σπίτι. Στο σπίτι μας» και συνέχισε:

«Δυστυχώς, σήμερα ήταν ένα άσχημο ξύπνημα. Στην κλινική του Μιλάνου όπου με συνόδευσε ο καθηγητής Κορτίνα όπως επίσης και από όλο το ιατρικό προσωπικό της εθνικής Ιταλίας. Έφτασαν τα αποτελέσματα των κλινικών ευρημάτων: τραυματισμός μηνίσκου. Πρέπει να αποσυρθώ από το Eurobasket. Σε ένα καλοκαίρι το οποίο φαινόταν τέλειο. Πρέπει να αποδεχτούμε τη μοίρα και να κοιτάμε μπροστά. Θα είμαι δίπλα σε αυτή την ομάδα σε κάθε αγώνα, για να δώσω χαρά σε χιλιάδες Ιταλούς αυτό το καλοκαίρι. Το ταξίδι μας συνεχίζεται, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει...»

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα