Σαμ Πρέστι: «Πίστευα πως φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μίτσιτς»

Σταυρούλα Μουστακάτου
Σαμ Πρέστι: «Πίστευα πως φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μίτσιτς»

bet365

Ο Σαμ Πρέστι μίλησε για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Μίτσιτς στο ΝΒΑ και τους Θάντερ, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο έφτασε πολύ κοντά στο να επιτευχθεί.

Μετά την κατάκτηση της EuroLeague με την Αναντολού Εφές, ο Σέρβος γκαρντ είχε αναμειχθεί σε συζητήσεις αρκετών ομάδων του NBA προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ωστόσο, δεν βρέθηκε η ιδανική συνθήκη για τον Βασίλιε Μίτσιτς και το μέλλον του εκτός Ευρώπης και μέσω του Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοινώθηκε η παραμονή του στην Τουρκία και το ρόστερ του Αταμάν.

Ο general manager των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σαμ Πρέστι, μίλησε στην παρουσίαση για την ερχόμενη σεζόν, λέγοντας πως κάποια στιγμή οι δυο πλευρές βρίσκονταν αρκετά κοντά στη χρυσή τομή, χωρίς κάτι τέτοιο να γίνει τελικά πράξη.

Πιο αναλυτικά, ο Πρέστι δήλωσε: «Έχει ανεβάσει τρομερά την απόδοσή του σε σχέση με την εποχή που αποκτήσαμε τα δικαιώματά του. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πίστευα πως φτάσαμε πολύ κοντά σε συμφωνία κάποια στιγμή. Έχει, όμως, συμβόλαιο και είναι πιστός στην ομάδα του στην Ευρώπη. Ακόμη κι έτσι, δεν μπορώ να αποκλείσω κάποιο ενδεχόμενο. Είναι πιθανότατα μία κατάσταση που θα εκτιμάται χρόνο με το χρόνο».

 

NBA Τελευταία Νέα