NBA, Σανς: Το Φοίνιξ «καλεί» Τζαζ για ανταλλαγή Μπογκντάνοβιτς

Σταυρούλα Μουστακάτου
NBA, Σανς: Το Φοίνιξ «καλεί» Τζαζ για ανταλλαγή Μπογκντάνοβιτς

bet365

Την... πόρτα των Τζαζ για την περίπτωση του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς εν μέσω ανταλλαγής «χτύπησαν» οι Σανς ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Φοίνιξ Σανς προετοιμάζονται για την πορεία της νέας σεζόν στο ΝΒΑ και παρόλο που δεν έχουν εμπλακεί με κάποια σπουδαία μετακίνηση μέχρι στιγμής - πέραν των φημών περί Κέβιν Ντουράντ - φαίνεται πως θέλουν να το κάνουν προσθέτοντας στο ρόστερ τους την εμπειρία του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Λίγες ώρες μετά την... βόμβα του Ντόνοβαν Μίτσελ που μετακινήθηκε από την Γιούτα στο Κλίβελαντ για λογαριασμό των Καβαλίερς, οι «ήλιοι» προσέγγισαν την ομάδα για μία ακόμη πρόταση ανταλλαγής, βάσει των όσων παρουσιάζει το Arizona Sports.

Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν κομβικός για το παιχνίδι των Τζαζ την περασμένη σεζόν εξακολουθώντας να σουτάρει με σταθερό ποσοστό πάνω από το 38% από την περιφέρεια και την ώρα που βρίσκεται στο Eurobasket με την Εθνική Κροατίας απασχολεί την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Βέβαια, ο 33χρονος βετεράνος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του όπου και θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 19 εκατομμύρια δολάρια, οπότε οι Σανς θα πρέπει να "φορτώσουν" την προσφορά τους (ακόμη και στα draft picks) αν θέλουν να αγγίξουν τα δεδομένα των Τζαζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα