Χιτ: Αρέσει στον Πατ Ράιλι ο Σέξτον

Χιτ: Αρέσει στον Πατ Ράιλι ο Σέξτον

Νίκος Καρφής
Χιτ: Αρέσει στον Πατ Ράιλι ο Σέξτον

bet365

Οι Χιτ έχουν βάλει στο... στόχαστρο τον Κόλιν Σέξτον που πέρυσι αγωνιζόταν στους Καβς.

Τον τελευταίο καιρό στο ρεπορτάζ των Χιτ κυκλοφορεί το όνομα του Ντόνοβαν Μίτσελ ως μια πιθανή ανταλλαγή, ενώ νωρίτερα υπήρχαν δημοσιεύματα που σύνδεαν τον Κένιν Ντουράντ με την ομάδα του Έρικ Σποέλστρα. Πάντως σύμφωνα με το Bleacher Report οι Χιτ εξετάζουν την περίπτωση του Κόλιν Σέξτον που συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

«Στον Πατ Ράιλι αρέσει ο Κόλιν Σέξτον», αναφέρει το κείμενο και επικαλείται ένα άτομο εμπιστοσύνης στην ομάδα. Ο Ράιλι είναι πρόεδρος των Χιτ και ο άνθρωπος που παίρνει σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ. Ένας θρύλος του ΝΒΑ που παλιότερα έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με τους Λέικερς του Μάτζικ και του Τζαμπάρ στα 80s, αλλά και με τους Χιτ το 2006.

Στη θέση του point guard το Μαϊάμι έχει βασικό τον Κάιλ Λάουρι που παραδέχθηκε πως τον... έτρωγε προσωπικό θέμα σε όλη την περσινή σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα