Κάρι: «Απάντησε» στον Μάικ Τζέιμς που τον αποκάλεσε μονοδιάστατο (vid)

Κάρι: «Απάντησε» στον Μάικ Τζέιμς που τον αποκάλεσε μονοδιάστατο (vid)

Κάρι: «Απάντησε» στον Μάικ Τζέιμς που τον αποκάλεσε μονοδιάστατο (vid)

bet365

Ο Στεφ Κάρι βρήκε την κατάλληλη στιγμή να αντιδράσει με χιουμοριστικό τρόπο στον χαρακτηρισμό του Μάικ Τζέιμς που τον αποκάλεσε μονοδιάστατο.

Στο πρόσφατο podcast του Σακιέλ ΜακΚίσικ, ο καλεσμένος Μάικ Τζέιμς δεν είχε διάθεση να κρυφτεί. Μάλιστα, μίλησε ανοιχτά για κάθε ζήτημα που του έφερε στο τραπέζι ο παίκτης του Ολυμπιακού, ακόμη και αν αυτό αφορούσε τον Κέβιν Ντουράντ και τον... σίγουρο αποκλεισμό των Νετς στα περσινά playoffs.

Όταν κλήθηκε να διαλέξει την κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ, ο Τζέιμς κατέληξε στους Ντουράντ, ΛεΜπρόν, Εμπίντ, Ντόντσιτς και φυσικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Σλοβένο να μπαίνει τελευταία στιγμή στη λίστα του, προσπερνώντας τους Κάρι και Γιόκιτς. Στην εξήγησή του και όσο προσπαθούσε να καλύψει την έκπληξη του ΜακΚίσικ για το ότι ο σούπερ σταρ των Γουόριορς δεν βρέθηκε στις επιλογές του, εκείνος αποκάλεσε τον Στεφ «μονοδιάστατο ανά περιόδους».

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο έκανε τον γύρο του πλανήτη... σε δευτερόλεπτα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο Κάρι περίμενε... στη γωνία να απαντήσει με χιούμορ. Στο πλαίσιο μίας μικρής συνέντευξης για το camp του και σε ερώτηση για την 1vs1 μάχη του με κάποιον παίκτη εκείνος είπε «θα είναι άσχημα γι' αυτούς, ακόμη κι αν είμαι τόσο μονοδιάστατος» ξεσπώντας στα γέλια λίγα δευτερόλεπτα μετά και αποκαλώντας τον εαυτό του "αισχρό" για ό,τι είχε μόλις κάνει!

Και αυτή ήταν η αντίδραση του Μάικ Τζέιμς...

 

NBA Τελευταία Νέα