Ντελ Κάρι: «Ο Στεφ μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο για χρόνια» (vid)

Ντελ Κάρι: «Ο Στεφ μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο για χρόνια» (vid)

Ντελ Κάρι: «Ο Στεφ μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο για χρόνια» (vid)

bet365

Ο Ντελ Κάρι, πατέρας του Στεφ, μίλησε για την πορεία του γιου του στα παρκέ του ΝΒΑ και τόνισε πως μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια ακόμα!

Ο Στεφ Κάρι έκλεισε την περασμένη σεζόν κρατώντας το τέταρτο τρόπαιο της καριέρας του, ενώ αναδείχθηκε και MVP των τελικών.

Ο Ντελ Κάρι, πατέρας του σούπερ σταρ των Γουόριορς και άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ, «φιλοξενήθηκε» στο NBC Sports Bay Area και μίλησε για την παρουσία του Στεφ στη Λίγκα. Είπε χαρακτηριστικά πως γνώριζε ότι ο γιος του θα γίνει All-Star όταν κατάφερε να ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν.

Ο μεγαλύτερος εκ των αδερφών Κάρι, διανύει πλέον το 34ο έτος της ζωής του. Και με τα λεγόμενα του Ντελ, η πορεία του στα παρκέ της κορυφαίας λίγκας θα είναι μακρά. «Βλέποντάς τον να παίζει στα 34 του, μπορεί να μείνει σε αυτό το επίπεδο και να είναι τόσο παραγωγικός στο παρκέ. Μπορεί να μην σκοράρει 30 ανά παιχνίδι, αλλά είναι εκείνος που πρέπει να μαρκάρεις. Είναι σημαντικό να έχεις στην ομάδα σου κάποιον που πρέπει να φυλαχτεί. Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τους συμπαίκτες του...» είπε.

Και συνέχισε: «Θέλει να κερδίσει περισσότερα. Είναι "πεινασμένος" για να κερδίσει περισσότερα. Έτσι, σίγουρα μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο για αρκετά χρόνια ακόμα».

Όσο για τις προπονήσεις που ακολουθεί κάθε καλοκαίρι στην προετοιμασία της νέας σεζόν; «Το έχω δει από κοντά και προσωπικά κάθε καλοκαίρι. Διπλές προπονήσεις. Πριν ξυπνήσουν όλοι στο σπίτι, έχει ήδη κάνει τη μία».

 

NBA Τελευταία Νέα