Στεφ Κάρι για Ράσελ: «Έκανες τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος εντός και εκτός παρκέ»

Δημήτρης Οικονόμου
Στεφ Κάρι για Ράσελ: «Έκανες τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος εντός και εκτός παρκέ»

bet365

Το δικό του αντίο στον Μπιλ Ράσελ που έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 88 ετών το απόγευμα της Κυριακής (31/7) με μία ξεχωριστή ανάρτηση στο instagram έσπευσε να πει ο Στεφ Κάρι!

Ο Μπιλ Ράσελ και ο Στεφ Κάρι είναι δύο εκ των πιο επιδραστικών παικτών στην ιστορία του NBA. Ο Ράσελ όμως, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής (31/7) σε ηλικία 88 ετών, συγκλονίζοντας άπαντες στο άκουσμα της είδησης.

Ο γκαρντ των Γουόριορς έσπευσε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο στο instagram, στο ίδιο μήκος κύματος με τις αναφορές των Μάτζικ Τζόνσον και Μάικλ Τζόρνταν στο πρόσωπό του, αφού ο Ράσελ άνοιξε τον δρόμο για αρκετούς στο ΝΒΑ και όχι μόνο, μέσω της κοινωνικής του δράσης και της εναντίωσής του στα φαινόμενα ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων.

«Πρωτοπόρος. Ο σπουδαιότερος πρωταθλητής στο μπάσκετ. Έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος εντός και εκτός παρκέ. Σε ευχαριστούμε και αναπαύσου εν ειρήνη» ήταν τα λόγια με τα οποία ο Στεφ είπε το τελευταίο αντίο στον θρυλικό σέντερ των Μπόστον Σέλτικς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα