Μπακς: Έφυγε... για να μείνει ο Βιλντόζα, συνεχίζει στο ΝΒΑ ο Καμπάτσο

Μπακς: Έφυγε... για να μείνει ο Βιλντόζα, συνεχίζει στο ΝΒΑ ο Καμπάτσο

Newsroom
Μπακς: Έφυγε... για να μείνει ο Βιλντόζα, συνεχίζει στο ΝΒΑ ο Καμπάτσο

bet365

Ο Λούκα Βιλντόζα, ναι μεν κόπηκε από τους Μπακς, αλλά αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το franchise του Γουισκόνσιν. Την ίδια ώρα ο Φάκουντο Καμπάτσο θα παραμείνει στο ΝΒΑ.

Ο Νταβίντ Κάρο Φούνες, ατζέντης των Λούκα Βιλντόζα και Φακούντο Καμπάτσο, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 3x3 Radio, όπου περιέγραψε την κατάσταση των δυο Αργεντίνων γκαρντ στο ΝΒΑ.

Ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος «κόπηκε» από τους Μπακς, έφυγε... για να μείνει, καθώς η ομάδα του Αντετοκούμπο θα του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα ο Νταβίντ Κάρο Φούνες είπε στον παίχτη: «Τι θες να σου πω; Το καλό νέο ή το κακό; Το κακό είναι ότι θα σε αποδεσμεύσουν οι Μπακς. Το καλό είναι ότι θα σε ξαναπάρουν την Παρασκευή». Συμπλήρωσε επίσης ότι το πλάνο είναι να παραμείνει όλη την σεζόν με το Μιλγουόκι, ενώ είναι είδη γνωστό ότι θα συμμετάσχει και στο Summer League.

Επιπλέον μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή για το μέλλον του Φάκου Καμπάτσο, ο οποίος έχει αγωνιστεί τις περασμένες δύο σεζόν με τους Ντένβερ Νάγκετς. Φέτος μέτρησε 5.1 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ, με ποσοστό 47% σε δίποντα και 30% σε τρίποντα. Ο ατζέντης ανέφερε ότι ο Αργεντίνος άσος θα παραμείνει στο ΝΒΑ, καθώς έχει λάβει το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

 

NBA Τελευταία Νέα