Σέλτικς: Αν πάρουν πρωτάθλημα, θα το... χρωστάνε και στους Σίξερς

Σέλτικς: Αν πάρουν πρωτάθλημα, θα το... χρωστάνε και στους Σίξερς

Νίκος Καρφής
Σέλτικς: Αν πάρουν πρωτάθλημα, θα το... χρωστάνε και στους Σίξερς

bet365

Οι Σίξερς έχουν κάνει.. εγκλήματα τα τελευταία χρόνια στις επιλογές τους, οι οποίες ευνόησαν τους Σέλτικς.

Οι Σέλτικς προηγούνται με 2-1 στους τελικούς του ΝΒΑ και χρειάζονται άλλες δύο νίκες για να πανηγυρίσου τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2008 και την τριπλέτα Πιρς-Άλεν-Γκαρνέτ.

Πως... κολλάνε οι Σίξερς σε όλο αυτό; Oι επιλογές που έκαναν τα τελευταία χρόνια βοήθησαν τη Βοστώνη να είναι σε θέση να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Επέλεξαν να κάνουν ανταλλαγή για να πάρουν τον Μαρκέλ Φουλτζ και αγνόησαν τον Τζέισον Τέιτουμ. Επέλεξαν τον Μπεν Σίμονς και άφησαν τον Τζέιλεν Μπράουν που τελικά κατέληξε στους Κέλτες.

'Εκαναν trade για να πάρουν τον Ματίζ Tάιμπουλ, αφού ο Αυστραλός είχε επιλεγεί από τους Σέλτικς στο draft και άφησαν τον Γκραντ Γουίλιαμς που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε μεγάλα ματς στην πορεία της Βοστώνης στα φετινά playoffs.

Σίξερς είχαν τον τωρινό head coach των Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα σαν assistant του Ντοκ Ρίβερς. Και τέλος αντάλλαξαν τον Αλ Χόρφορντ μαζί με ένα πικ πρώτου γύρου για να αποκτήσουν τον Ντάνι Γκριν. Μπορεί να μιλάμε εκ του αποτελέσματος, όμως η ιστορία έγραψε και οι Σίξερς μπορούν να αισθάνονται λίγο υπεύθυνοι για την μαγική πορεία των Κελτών φέτος.

κ

 

NBA Τελευταία Νέα