Αντετοκούνμπο: «Οι Σέλτικς με δυσκόλεψαν στη ρακέτα, έβαλαν κορμιά» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Οι Σέλτικς με δυσκόλεψαν στη ρακέτα, έβαλαν κορμιά» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στον τρόπο που οι Σέλτικς τον περιόρισαν στο Game 2 των ημιτελικών Ανατολής.

Οι Σέλτικς κατάφεραν να ισοφαρίσουν τη σειρά με τους Μπακς σε 1-1, αφού στο δεύτερο ματς προστάτευσαν την έδρα τους. Οι Κέλτες έκαναν εξαιρετική δουλειά πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρώτο ημίχρονο και έτσι έβαλαν τις βάσεις της νίκης. Φοβερός ήταν ο Γκραντ Ουίλιαμς με 21 πόντους, αλλά και άμυνα για σεμινάριο.

Ο Ουίλιαμς στάθηκε στο μαρκάρισμα του Έλληνα σταρ μετά το ματς, αναφέροντας πως σκεφτόταν ότι είμαστε μόνοι σε ένα νησί.

Ο ηγέτης των Μπακς από την πλευρά του, έδωσα τα credits στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας του Ουντόκα: «Η Βοστώνη έκανε πολλά πράγματα για να μου το κάνει δύσκολο μέσα στη ρακέτα. Έβαλαν δυνατά κορμιά, έβγαλαν ενέργεια, αθλητικότητα και δύναμη. Όλα αυτά έκαναν οι Σέλτικς. Ήταν πιο δύσκολο για μένα να βρω με τις πάσες μου τους συμπαίκτες μου», ήταν τα λόγια του Γιάννη που τελείωσε το ματς με 28 πόντους (τους 23 στο δεύτερο ημίχρονο), 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ. Σούταρε 1/4 τρίποντα, 10/23 δίποντα και 5/9 βολές.

Στο τέλος πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε στα playoffs και οι Σέλτικς θα είναι πιο σκληροί. Ανεξάρτητα από το τι κάνει η άλλη ομάδα, εμείς χρειάζεται να κάνουμε αυτό που πρέπει και να βρούμε τους τρόπους για να κερδίσουμε τα ματς που απαιτούνται για την πρόκριση».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα