Ουίλιαμς για το μαρκάρισμα του Αντετοκούνμπο: «Σκεφτόμουν ότι είμαστε μόνοι σε ένα νησί» (vids)

Ουίλιαμς για το μαρκάρισμα του Αντετοκούνμπο: «Σκεφτόμουν ότι είμαστε μόνοι σε ένα νησί» (vids)

bet365

Ο Γκραντ Ουίλιαμς κέρδισε αυτόν τον γύρο. Με εντυπωσιακό τρόπο. Όχι μόνο κατάφερε να περιορίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην άμυνα, αλλά οι Μπόστον Σέλτικς έφτασαν στην πρώτη νίκη τους στη σειρά και ισοφάρισαν.

Ο καθένας έχει το δικό του μικρό μυστικό. Αυτό του Γκραντ Ουίλιαμς, αναφορικά με τον αμυντικό περιορισμό του... εξωγήινο που ονομάζεται Γιάννης Αντετοκούνμπο, μοιάζει ως μία μικρή λεπτομέρεια που δεν μπορεί να χαλάσει μία όμορφη ιστορία.

Ο Ουίλιαμς, ένα από τα πρόσωπα των Μπόστον Σέλτικς στο Game 2, «αποκάλυψε» το μυστικό για την εμφάνισή του απέναντι σε έναν παίκτη κυρίαρχο, όπως είναι ο Giannis.

«Το έβλεπα σαν να βρίσκομαι σε ένα νησί, εγώ και αυτός», είπε ο Ουίλιαμς. Και συνέχισε: «Πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου. Για εμάς, αυτός ήταν ο τρόπος που το βλέπαμε, πως θέλαμε να εξελιχθεί.

Είναι ένα απ' αυτά τα πράγματα που πρέπει να κυνηγήσεις και να εμπιστευτείς τη δουλειά που έχεις κάνει και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς για να περιορίσεις έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Ο Αντετοκούνμπο είχε 28 πόντους στην αναμέτρηση, αλλά μόλις 5 στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ χρειάστηκε να πάρει 27 σουτ, ευστοχώντας σε 11 προσπάθειες.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα