Πέλικανς-Σανς 109-115: Ο Αλβαράδο είπε «Τουλάχιστον ο Πολ θα ξέρει το όνομά μου» και εκείνος... τα θαλάσσωσε (vid)

Πέλικανς-Σανς 109-115: Ο Αλβαράδο είπε «Τουλάχιστον ο Πολ θα ξέρει το όνομά μου» και εκείνος... τα θαλάσσωσε (vid)

bet365

Ο Χοσέ Αλβαράδο μετά τον αποκλεισμό των Πέλικανς από τους Σανς ήταν ευχαριστημένος από το γεγονός πως ο Κρις Πολ θα ξέρει το όνομά του μετά τις μεταξύ τους «μάχες». Η πρώτη απόπειρα του βετεράνου γκαρντ, ωστόσο, δεν είχε μεγάλη επιτυχία.

Οι Σανς επικράτησαν των Πέλικανς με σκορ 109-115 στο Game 6, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης με 4-2 νίκες στην μεταξύ τους σειρά. Στο συγκεκριμένο ματς ο Κρις Πολ ήταν... αλάνθαστος αφού τελείωσε το παιχνίδι με 14/14 σουτ εντός παιδειάς μετρώντας 33 πόντους.

Ωστόσο οι αναμετρήσεις με τους Πέλικανς θα μείνουν στις μνήμες του κοινού για μία «μονομαχία» και συγκεκριμένα αυτή του Αλβαράδο με τον CP που έφερε και αρκετές... εντάσεις. Ο παίκτης της Νέας Ορλεάνης δεν άφησε σε ησυχία τον Πολ θέλοντας να του χαλάσει το παιχνίδι κλέβοντάς του μπάλες ή αναγκάζοντάς τον σε παράβαση 8 δευτερολέπτων.

Μετά το τέλος του Game 6 και τον αποκλεισμό των Πέλικανς, ο Χοσέ Αλβαράδο δήλωσε πως «Ο Κρις Πολ θα μπει στο Hall of Fame, αλλά τουλάχιστον θα ξέρει το όνομά του» με την ελπίδα πως το μαρκάρισμά του θα τον είχε στιγματίσει. Παρόλα αυτά, η... απάντηση του βετεράνου γκαρντ του Φοίνιξ ήταν άμεση και κάπως «απελπιστική» για τον αντίπαλό του.

Όταν ένας δημοσιογράφος του έκανε την σχετική αναφορά, ο Πολ... τα θαλάσσωσε προσπαθώντας να πει το όνομα του Αλβαράδο με τον Ντέβιν Μπούκερ που βρισκόταν δίπλα του να μην μπορεί να συγκρατήσει το διακριτικό κατά τα άλλα γέλιο του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

NBA Τελευταία Νέα