Ουέστμπρουκ: «Δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε μαζί μου ο Βόγκελ» (vid)

Ουέστμπρουκ: «Δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε μαζί μου ο Βόγκελ» (vid)

Ουέστμπρουκ: «Δεν ξέρω τι πρόβλημα είχε μαζί μου ο Βόγκελ» (vid)

bet365

Κάνοντας τον απολογισμό της αποτυχημένης χρονιάς με τους Λέικερς, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ στάθηκε στη σχέση του με τον προπονητή, Φρανκ Βόγκελ.

Αντίθετους δρόμους από το Λος Άντζελες θα πάρουν οι Ουέστμπρουκ και Βόγκελ. Αμφότεροι δεν θα συνεχίσουν με τους Λέικερς, οι οποίοι απέλυσαν ήδη τον προπονητή της ομάδας, ενώ με το ενάμιση πόδι στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο «Russ». Ήδη οι Χόρνετς και οι Πέισερς είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο ίδιος, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, στάθηκε στη σχέση που (δεν) είχε με τον Φρανκ Βόγκελ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πραγματικά δεν είχα θέμα με κανέναν από τους προπονητές μου στο παρελθόν. Δεν ξέρω ποιο ήταν το θέμα του μαζί μου. Και δεν ξέρω για ποιον λόγο είχε θέμα μαζί μου. Πραγματικά δεν έχω απάντηση σε αυτό».

Όσο για τη δική του παρουσία στους Λέικερς; «Δεν μου δόθηκε ουσιαστικά η ευκαιρία να δείξω αυτά που μπορούσα και ήμουν ικανός να κάνω. Γενικά βγήκαν πολλές ιστορίες για εμένα οι οποίες δεν ήταν αλήθεια. Πάντα έπρεπε να καταπολεμήσω τη συνέπεια. Όχι ότι δεν μου δινόταν η ευκαιρία. Και έλεγα, ΄εντάξει, τώρα πρέπει να πολεμήσω αυτήν την ιστορία που δεν είναι αληθινή. Να πολεμήσω με αυτό. Να πολεμήσω με το άλλο...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα