Ουέστμπρουκ: Στο... ραντάρ των Σάρλοτ Χόρνετς

Ουέστμπρουκ: Στο... ραντάρ των Σάρλοτ Χόρνετς

Newsroom
Ουέστμπρουκ: Στο... ραντάρ των Σάρλοτ Χόρνετς

bet365

Το φετινό στραπάτσο των Λέικερς αναμένεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Ράσελ Ουέστμπρουκ και ήδη κυκλοφόρησαν και τα πρώτα σενάρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αλλιώς τα περίμεναν στους Λέικερς και αλλιώς... εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σίγουρα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο Λεμπρόν, ο Ουέστμπρουκ, ο Καρμέλο και οι υπόλοιποι «αστέρες» της ομάδας θα... αποχαιρετούσαν τόσο νωρίς το ΝΒΑ! Χωρίς να καταφέρουν να μπουν ούτε στο Play In Tournament! Ο Ουέστμπρουκ έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα «πυρά» κατά τη διάρκεια της σεζόν καθώς δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των Λέικερς και δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος των περιστάσεων.

Ενόψει της νέας σεζόν έχει εκείνος την οψιόν προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με αποδοχές 47,1 εκατομμύρια δολάρια. Εάν και εφόσον δεν την ενεργοποιήσει τότε θα βγει στην free agency. Το σίγουρο είναι ότι οι Λέικερς, είτε μέσω trade, είτε εάν επιλέξει το opt out ο «Russ» θέλουν να... απαλλαγούν από τον Ουέστμπρουκ.

Ήδη ο δημοσιογράφος Μαρκ Στάιν έκανε λόγο για ενδιαφέρον των Σάρλοτ Χόρνετς, οι οποίοι ενδέχεται να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Φέτος ο Ουέστμπρουκ είχε κατά μέσο όρο 18,5 πόντους, 7,4 ριμπάουντ, 7,1 ασίστ και 3,8 λαθη, σουτάροντας με 44% εντός παιδιάς και 29% στα τρίποντα.

 

NBA Τελευταία Νέα