Ουέστμπρουκ: Ενδιαφέρον από τους Ιντιάνα Πέισερς

Γιώργος Κούβαρης
Ουέστμπρουκ: Ενδιαφέρον από τους Ιντιάνα Πέισερς

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν πρόκειται να συνεχίσει στους Λος Άντζελες Λέικερς, με τους Ιντιάνα Πέισερς να αποτελούν μία ακόμα υποψήφια ομάδα προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Μπορεί τη φετινή σεζόν να βρέθηκε στο μάτι του Κυκλώνα μετά και την κάκιστη σεζόν των Λέικερς ωστόσο δεν παύει να αποτελεί παίκτη από το... πάνω ράφι του ΝΒΑ, τον οποίο πολλές ομάδες θα ήθελαν στο ρόστερ τους. Μία από αυτές είναι και οι Ιντιάνα Πέισερς.

Μετά το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον των Σάρλοτ Χόρνετς, στη... λίστα των υποψηφίων ομάδων μπήκαν και οι Πέισερς! Όπως ανέφερε ο έγκυρος δημοσιογράφος Σαμς Τσαράνια η ομάδα της Ιντιανάπολις θα ήθελε να ενισχυθεί με τον παίκτη με τα περισσότερα triple doubles στην ιστορία του ΝΒΑ.

Άλλωστε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από το Λος Άντζελες, είτε με τη μορφή του trade εάν αποφασίσει να κάνει opt in στα 47,1 εκατομμύρια δολάρια, είτε ως free agent. Πάντως στην περίπτωση που αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν του, οι παίκτες που αναμένεται να προταθούν στους Λέικερς είναι οι Μπάντι Χιλντ και Μάλκολμ Μπρόγκντον.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Ουέστμπρουκ είχε κατά μέσο όρο 18,5 πόντους, 7,4 ριμπάουντ, 7,1 ασίστ και 3,8 λαθη, σουτάροντας με 44% εντός παιδιάς και 29% στα τρίποντα.

 

NBA Τελευταία Νέα