All Star Game: Ποιος άξιζε περισσότερο να είναι βασικός; (poll)

Νίκος Καρφής
All Star Game: Ποιος άξιζε περισσότερο να είναι βασικός; (poll)

bet365

To Gazzetta ξεχώρισε παίκτες που θα μπορούσαν να είναι βασικοί στο All Star Game και σας ζητά να ψηφίσετε ποιος άξιζε παραπάνω να είναι starter.

Γνωστοί έγιναν οι starters του All Star Game, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι για έκτη σερί φορά βασικός στη γιορτή των κορυφαίων. Μαζί του οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Σικάγο Μπουλς), Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα Χοκς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), ενώ ο Κέβιν Ντουράντ (Μπρούκλιν Νετς) θα είναι ο αρχηγός.

Aπό την άλλη ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λος Άντζελες Λέικερς), Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς), Άντριου Ουίγκινς (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς) και Τζα Μοράντ (Μέμφις Γκρίζλις).

Αν παρατηρήσει κανείς καλά τα ονόματα, θα καταλάβει πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να μείνει εκτός κάποιος από τους παραπάνω. Ωστόσο υπάρχουν μερικοί παίκτες που σίγουρα θα άξιζαν να μπουν στην... κουβέντα για starter στο All Star Game. Το Gazzetta διάλεξε τους κορυφαίους που δεν έγιναν φέτος starter και ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιος αδικήθηκε περισσότερο.

Πάντως οι θέση που σίγουρα χωρά παραπάνω αμφισβήτηση είναι εκείνη του Ουίγκινς στη frontcourt της Δύσης (θα μπορούσε να είναι ο Ρούντι Γκομπέρ ή ο Πολ Τζορτζ), ενώ σίγουρα μετά έρχεται ο Τρέι Γιανγκ (θα μπορούσε να είναι ο ΛαΒίν ή ο Χάρντεν στα guards της Ανατολής)

Kρις Πολ: 14.7 πόντοι, 10.2 ασίστ, 4.5 ριμπάουντ, 1.9 κλεψίματα, οι Σανς με το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ

Ντέβιν Μπούκερ: 25.1 πόντοι, 5.5 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, οι Σανς με το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ

Ζακ ΛαΒίν: 25 πόντοι, 4.9 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ, οι Μπουλς στην κορυφή της Ανατολής

Λούκα Ντόντσιτς: 25.2 πόντοι, 8.9 ριμπάουντ, 8.7 ασίστ

Τζέιμς Χάρντεν: 23 πόντοι, 10.1 ασίστ, 8.1 ριμπάουντ

Ρούντι Γκομπέρ: 16 πόντοι, 15.1 ριμπάουντ, 2.3 μπλοκ

Πολ Τζορτζ: 24.7 πόντοι, 7.1 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 2 κλεψίματα

Powered by Quiz Maker

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα