Κλίπερς - Νάγκετς 87-85: Ανατροπή κόντρα στην παρέα του Γιόκιτς (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Κλίπερς - Νάγκετς 87-85: Ανατροπή κόντρα στην παρέα του Γιόκιτς (vid)

bet365

Κάτι παραπάνω από ένα δωδεκάλεπτο αρκούσε στην ομάδα του Λος Άντζελες (21-21) για να πάρει τη νίκη απέναντι στο Ντένβερ (20-19) των Άαρον Γκόρντον και Νίκολα Γιόκιτς. Πρωταγωνιστής στην τέταρτη περίοδο ο Ρέτζι Τζάκσον.

Οι Κλίπερς περιμένουν καρτερικά την επιστροφή του ηγέτη τους, Πολ Τζορτζ, αλλά και εκείνη του Καουάι Λέοναρντ μετά τον τραυματισμό του, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να επιστρέφει τη φετινή σεζόν κόντρα στα... προγνωστικά.

Με τρομερό Ρέτζι Τζάκσον στην τέταρτη περίοδο, αλλά και μία άμυνα που σήκωσε... τείχος, το Λος Άντζελες επικράτησε των Νάγκετς με 87-85, με τον Γιόκιτς να αστοχεί από την περιφέρεια στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Λίγο νωρίτερα, Τζάκσον, Αμίρ Κόφεϊ και Μπατούμ είχαν φέρει μπροστά την ομάδα τους με 81-86 στο 1'47'' πριν τη λήξη.

Για τους νικητές, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κόφεϊ με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τους Τζάκσον (13π.) , Μόρις (12π.) και Μαν (13π.) να ακολουθούν.

Από την άλλη πλευρά, τους Νάγκετς οδήγησαν οι «διπλοί» Άαρον Γκόρντον (30 πόντους, 12 ριμπ.) και Νίκολα Γιόκιτς (21 πόντους, 13 ριμπ., 8 ασίστ), ενώ Μόρις και Γκριν σκόραραν από 11 και 12 πόντους.

O Tζάκσον δήλωσε πως «δεν μας νοιάζει πόσους πόντους είμαστε πίσω, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, είμαστε περήφανοι για το όνομα τόσο μπροστά όσο και πίσω στη φανέλα μας».

h

b

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα