Λέοναρντ: Επιστρέφει τη φετινή σεζόν, χαμόγελα στους Κλίπερς

Λέοναρντ: Επιστρέφει τη φετινή σεζόν, χαμόγελα στους Κλίπερς

Νίκος Καρφής
Λέοναρντ: Επιστρέφει τη φετινή σεζόν, χαμόγελα στους Κλίπερς

bet365

Η αποθεραπεία του Καουάι Λέοναρντ πάει καλά και ο σταρ των Κλίπερς αναμένεται να παίξει τη φετινή σεζόν.

Ο Καουάι Λέοναρντ είχε αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στο χιαστό από την περσινή σειρά των playoffs κόντρα στους Τζαζ και από το Game 4 απέναντι στους Μορμόνους δεν τον έχουμε ξαναδεί σε αγωνιστική δράση.

Όμως τα νέα που έρχονται από το στρατόπεδο των Κλίπερς είναι ευχάριστα. Η αποθεραπεία του Klaw είναι μπροστά από το πρόγραμμα και πάει καλύτερα απ' ότι αναμενόταν, κάτι που σημαίνει πως ο σταρ της ομάδας του Λος Άντζελες αναμένεται να επιστρέψει τη φετινή σεζόν για να ενισχύσει τους Κλίπερς.

Ο Πολ Τζορτζ παλεύει μόνος του φέτος να κρατήσει την ομάδα σε τροχιά playoffs και αν ο Λέοναρντ γυρίσει στα ματς, τότε τα δεδομένα στη Δύση αλλάζουν, αφού πλέον οι Κλίπερς θα αποτελούν ένα πολύ περισσότερο υπολογίσιμο αντίπαλο για τις κορυφαίες ομάδες της περιφέρειας.

Ο Klaw έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στην καριέρα του, ένα με Ράπτορς και ένα με Σπερς και ψάχνει τρίτο με τρίτη διαφορετική ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα