Στίβενσον για Σαμπόνις: «Ξέρω αυτόν τον τύπο σαν το πίσω μέρος του χεριού μου» (vid)

Στίβενσον για Σαμπόνις: «Ξέρω αυτόν τον τύπο σαν το πίσω μέρος του χεριού μου» (vid)

Newsroom
Στίβενσον για Σαμπόνις: «Ξέρω αυτόν τον τύπο σαν το πίσω μέρος του χεριού μου» (vid)

bet365

Το εν λόγω δίδυμο αρχίζει να προσφέρει θέματα στο κοινό του ΝΒΑ και ο Στίβενσον εξήγησε τον λόγο που γίνεται αυτό.

Ο Στίβενσον είχε εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στο ΝΒΑ και να κάνει το restart στην καριέρα του. Οι Πέισερς αποφάσισαν να επαναφέρουν στις τάξεις τους τον βετεράνο Αμερικανό, προκειμένου να ενισχύσουν την περιφερειακή τους γραμμή για το προσεχές διάστημα έχοντας διάφορα προβλήματα με τον κορονοϊό και ο ίδιος μοιάζει να... αρπάζει για τα καλά την ευκαιρία του 10ήμερου συμβολαίου.

Μετά το ρεκόρ των 20 σερί πόντων που πέτυχε απέναντι στους Νετς, συνεχίζει να προκαλεί ενθουσιασμό στο κοινό έχοντας επιστρέψει στην ομάδα για την τρίτη του θητεία.

Οι Πέισερς στη νίκη επί της Γιούτα παρατάχθηκαν εκ νέου με σημαντικές απουσίες, όμως ο Ντομάντας Σαμπόνις έκανε career-high με 42 πόντους (18/22 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 38'. Μάλιστα, είχε απόλυτο «συμπαραστάτη» τον Λανς Στίβενσον, που σημείωσε 16 πόντους, 14 ασίστ (ρεκόρ καριέρας) και 4 κλεψίματα ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Στίβενσον μετά το τέλος της αναμέτρησης κλήθηκε να σχολιάσει την χημεία που έχει ως δίδυμο με τον Σαμπόνις, τονίζοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά πως: «γνωρίζω αυτόν τον τύπο σαν το πίσω μέρος του χεριού μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα