Ο Πάνγκος τα... έσπασε στο ντεμπούτο του ως starter με 1/8 σουτ

Ο Πάνγκος τα... έσπασε στο ντεμπούτο του ως starter με 1/8 σουτ

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Πάνγκος τα... έσπασε στο ντεμπούτο του ως starter με 1/8 σουτ

bet365

Ο Κέβιν Πάνγκος αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως starter με τη φανέλα των Καβαλίερς όμως το ντεμπούτο του ως βασικός δεν ήταν ενδεχομένως αυτό που περίμενε ο πρώην γκαρντ της Ζενίτ.

Ο Κέβιν Πάνγκος ανήκει στην κατηγορία των παικτών που άφησαν την EuroLeague για χάρη του ΝΒΑ και πλέον λαμβάνουν... ψίχουλα σε χρόνο συμμετοχής, μολονότι ήταν από τους πιο περιζήτητους παίκτες έπειτα από την εντυπωσιακή χρονιά του με τη Ζενίτ.

Ο Πάνγκος ήταν αποφασισμένος να μετρήσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Με κάθε κόστος. Και ανεξαρτήτως ρόλου. Οι Καβς του έδωσαν διετές συμβόλαιο και τα ξημερώματα της Παρασκευής 31/12 έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ρίκι Ρούμπιο (ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο) και η απουσία του Ντάριους Γκάρλαντ (παραμένει στο υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορονοϊό) έφεραν τον Καναδό γκαρντ σε ρόλο starter ωστόσο σημείωσε 1/8 σουτ (1/5 δίπ., 0/3 τρίπ.) στα 24 λεπτά που έμεινε στο παρκέ στην ήττα από τους Ουίζαρντς.

Ο ρούκι γκαρντ των Καβαλίερς έκανε team-high με 6 ασίστ ενώ οι Καβαλίερς αναμένεται να ενισχυθούν στη θέση του πλέι μέικερ το επόμενο διάστημα, αποκτώντας μέσω trade από τους Λέικερς τον Ραζόν Ρόντο.

Οι φετινές επιδόσεις του Πάνγκος

1.5 πόντοι
0.3 ριμπάουντ
1.1 ασίστ
0.1 κλέψιμο
36.4% στο σουτ
50% στις βολές
0.3 λάθη
σε 5.5 λεπτά μ.ό.

 

NBA Τελευταία Νέα