Ψηφίσατε: Ο Κάρι ανήκει στο TOP 10 των κορυφαίων παικτών ever (poll)

Ψηφίσατε: Ο Κάρι ανήκει στο TOP 10 των κορυφαίων παικτών ever (poll)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Ο Κάρι ανήκει στο TOP 10 των κορυφαίων παικτών ever (poll)

bet365

Το Gazzetta ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν που βρίσκεται ο Στεφ Κάρι ανάμεσα στους κορυφαίους της ιστορίας και οι περισσότεροι (38%) θεωρούν πως ανήκει στο TOP 10.

Πριν από λίγο καιρό ο απίθανος Στεφ Κάρι αποθεώθηκε στη Μέκκα του μπάσκετ, το «Madison Square Garden» , αφού ξεπέρασε τον Ρέι Άλεν στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στο ΝΒΑ από την... πρώτη, κιόλας, περίοδο του αγώνα κόντρα στους Νικς.

Για χάρη του δημιουργήθηκε και ένα απίθανο γράφημα με όλα τα τρίποντα της καριέρας ενός ανθρώπου που έφερε την... επανάσταση στο μπάσκετ και αύξησε τον αριθμό των παικτών που τραβιούνται από τη ρακέτα και πάνε πιο πολύ στο τρίποντο, διαμορφώνοντας τον τρόπο που παίζεται το άθλημα.

Το Gazzetta είχε βάλει στη εξίσωση τους αναγνώστες του και τους είχε ζητήσει να ψηφήσει που ανήκει ο ηγέτης των Ουόριορς ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τον κάτοχος τριών πρωταθλημάτων με τους Ουόριορς και δύο MVP του ΝΒΑ αφού στην ψηφοφορία συμμετείχαν περίπου 4.000 άτομα.

Το 38% (1417) των ψήφων θεωρεί πως ανήκει στο TOP 10 ever, ενώ το 21% (777 άτομα) πιστεύουν πως βρίσκεται στο TOP 5. To 18% των ανθρώπων που ψήφισαν θεωρεί πως είναι στο TOP 20 και το 17% στο TOP 15.

Δείτε αναλυτικά

curry

@Photo credits: twitter/ warriors
 

NBA Τελευταία Νέα