Κάρι: Που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες ever; (poll)

Κάρι: Που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες ever; (poll)

Νίκος Καρφής
Κάρι: Που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες ever; (poll)

bet365

O τεράστιος Στεφ Κάρι έγινε ο κορυφαίος τριποντέρ στην ιστορία και το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να τον κατατάξουν ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτης ever.

Δεν είναι άνθρωπος, είναι... εξωγήινος. Ο απίθανος Στεφ Κάρι το έχει κάνει να μοιάζει τόσο απλό το τρίποντο και τα ξημερώματα της Τετάρτης έγραψε ιστορία στο ματς των Ουόριορς με τους Νικς. Ο ηγέτης των πολεμιστών αποθεώθηκε στη Μέκκα του μπάσκετ, το «Madison Square Garden» , αφού ξεπέρασε τον Ρέι Άλεν στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στο ΝΒΑ από την... πρώτη, κιόλας, περίοδο του αγώνα κόντρα στους Νικς.

Έφτασε τα 2.974 τρίποντα στην καριέρα του, ένα περισσότερο από τον Ρέι, οποίος ήταν εκεί για να τον συγχαρεί όπως και ο τρίτος Ρέτζι Μίλερ. Μάλιστα ο Στεφ πήρε τις φανέλες των δύο θρύλων. Για χάρη του δημιουργήθηκε και ένα απίθανο γράφημα με όλα τα τρίποντα της καριέρας του.

Ο Κάρι είναι ένας από τους λίγους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ που έφεραν την... επανάσταση στο μπάσκετ, που το άλλαξαν. Έκανε όλο και περισσότερους παίκτες και ομάδες να βγουν έξω από τη ρακέτα και να πάνε πιο πολύ στο τρίποντο, διαμορφώνοντας τον τρόπο που παίζεται το άθλημα.

Αναμφίβολα, ο κορυφαίος σουτέρ της ιστορίας. Κάτοχος τριών πρωταθλημάτων με τους Ουόριορς και δύο φορές MVP του ΝΒΑ. Μιλάμε για το πρόσωπο μιας ομάδας που από το 2015 μέχρι το 2019 έπαιξε σε 5 σερί τελικούς και κατέκτησε 3 πρωταθλήματα. Η προσφορά του στο άθλημα και τα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του του δίνουν μια θέση ανάμεσα στους σπουδαιότερους παίκτες της ιστορίας. Όμως που ακριβώς ανήκει;

Το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να κατατάξουν στον Κάρι ανάμεσα στους σπουδαιότερους ever. Από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη έχουν παρελάσει τεράστιες μορφές όπως ο Τζόρνταν, ο Τζαμπάρ, ο ΛεΜπρόν, ο Κόμπι, o Mάτζικ, ο Ράσελ, ο Τσάμπερλεϊν, ο Μπερντ, ο Σακίλ, ο Ντάνκαν, ο Ρόμπερτσον, ο Ολάζουον, ο Ντουράντ, ο Έρβινγκ (Dr.J), ο Ουέστ, ο Καρλ και ο Μόουζες Μαλόουν, ο Νοβίτσκι, ο Γκαρνέτ, ο Πίπεν και πολλοί άλλοι. Όμως που ανήκει ο σταρ των Ουόριορς και κορυφαίος τριποντέρ της ιστορίας;

Έφτασε η ώρα να ψηφίσετε.

Powered by Quiz Maker

@Photo credits: twitter/ warriors
 

NBA Τελευταία Νέα