Κάρι, εσύ «βασιλιά» των τριπόντων: Πρώτος στην ιστορία του ΝΒA (vids)

Κάρι, εσύ «βασιλιά» των τριπόντων: Πρώτος στην ιστορία του ΝΒA (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Κάρι, εσύ «βασιλιά» των τριπόντων: Πρώτος στην ιστορία του ΝΒA (vids)

bet365

Είναι γεγονός! Ο Στεφ Κάρι ευστόχησε νωρίς-νωρίς στα δύο τρίποντα που ήθελε για να προσπεράσει τον Ρέι Άλεν και πλέον είναι ο «βασιλιάς» των περισσότερων εύστοχων τριπόντων στην ιστορία του ΝΒΑ!

Την αποθέωση γνώρισε ο μεγάλος Στεφ Κάρι στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης, καθώς άφησε πίσω τον Ρέι Άλεν στη λίστα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στο ΝΒΑ από την... πρώτη, κιόλας, περίοδο του αγώνα κόντρα στους Νικς.

Για την ακρίβεια στο... πρώτο πενταλεπτο του ματς πρόλαβε να βρει δύο φορές στόχο έξω από τα 7.25 μέτρα και να φτάσει 2.974 τρίποντα στην καριέρας του, ένα περισσότερο από τον Ρέι Άλεν, ο οποίος ήταν «παρών» στο παιχνίδι, όπως «παρών» ήταν και ο 3ος της ίδιας λίστας, Ρέτζι Μίλερ.

Μάλιστα έσπευσαν αμέσως να τον συγχαρούν! Το ματς σταμάτησε για να γνωρίσει ο Κάρι το standing ovation από το κοινό της Νέας Υόρκης, να αγκαλιάσει τον πατέρα του που βρέθηκε στο γήπεδο, τον Στιβ Κερ και όλους τους συμπαίκτες του οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν! Ο ίδιος μόλις ευστόχησε στο δεύτερο τρίποντο αμέσως το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Εν τέλει, οι Ουόριορς επικράτησαν με 96-105 και ο Κάρι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5/14 τρίποντα.

Το νέο Top-10 τριπόντων στο ΝΒΑ με τον «βασιλιά» Στεφ στην κορυφή (vids)

Το τρίποντο του μεγάλου ρεκόρ...

...και όλα όσα επακολούθησαν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα