Κλέι Τόμπσον: Δύσκολη η επιστροφή του τα Χριστούγεννα

Κλέι Τόμπσον: Δύσκολη η επιστροφή του τα Χριστούγεννα

Σταυρούλα Μουστακάτου
Κλέι Τόμπσον: Δύσκολη η επιστροφή του τα Χριστούγεννα

bet365

Παράταση φαίνεται να παίρνει η επιστροφή του Κλέι Τόμπσον στην αγωνιστική δράση των Ουόριορς παρά τις φήμες που τον ήθελαν να κάνει... ντεμπούτο ακόμη και πριν τα Χριστούγεννα.

O Κλέι Τόμπσον απουσιάζει από τα γήπεδα του ΝΒΑ από το 6ο παιχνίδι της σειράς των τελικών του 2019 απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, από όταν υπέστη ρήξη χιαστού. Η περίοδος της ανάρρωσής του φαίνεται να φτάνει στο τέλος της και ο σταρ των Ουόριορς ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά μπροστά στους φίλους της ομάδας.

Παρόλο που οι πληροφορίες έκαναν λόγο για επιστροφή του Τόμπσον στην δράση ακόμη και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τα νέα δεδομένα αλλάζουν την κατάσταση. Πρόσφατα ο Κλέι άφησε την G-League όπου έκανε τις προπονήσεις του και φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα και το σορτσάκι του για να κάνει σουτάκια στο Chase Center.

Ωστόσο, δεν μοιάζει πιθανό το... ντεμπούτο του να γίνει πριν ή κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η 28η Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως η συντομότερη δυνατή ημερομηνία που θα μπορούσε να επιστρέψει ο Τόμπσον, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο (ή ακόμα και πιθανό) ότι θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στα παρκέ πριν από τις αρχές του 2022.

 

NBA Τελευταία Νέα