Μπακς: Δεν χάνουν με Giannis, Χόλιντεϊ και Μίντλετον στο παρκέ (vid)

Μπακς: Δεν χάνουν με Giannis, Χόλιντεϊ και Μίντλετον στο παρκέ (vid)

Μπακς: Δεν χάνουν με Giannis, Χόλιντεϊ και Μίντλετον στο παρκέ (vid)

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς μένουν αήττητοι φέτος (7-0) όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον και ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι στο παρκέ. Μάλιστα, με τους Big-3 ενεργούς η διαφορά των νικών φτάνει στους 15.4 πόντους!

Δεν τους ονομάζουν Big-3 χωρίς λόγο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον και ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι το παρόν και το μέλλον των Μιλγουόκι Μπακς.

Το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε διαφορετικά από τα προηγούμενα. Οι Μπακς είχαν απουσίες. Και το ρεκόρ τους, πριν το σερί των 5 νικών ήταν αρνητικό.

Μετά από 19 αγώνες μετρούν 11 νίκες και 8 ήττες. Από τις 11 επικρατήσεις, οι 7 έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την παρουσία των τριών αθλητών.

Ο Γιάννης έχει αγωνιστεί σε 18 από τα 19 φετινά ματς (με 27.2 πόντους, 11.7 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ), ωστόσο οι άλλοι δύο έχουν αρκετές απουσίες. Ο Χόλιντεϊ, λόγω τραυματισμών, έπαιξε σε 13 ματς (με 14.1 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ) , ενώ ο Μίντλετον, εξαιτίας του κορονοϊού, έμεινε εκτός για 8 αγώνες (11 συμμ., με 17.1 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ).

Η συνύπαρξή τους μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Κοτζάμ πρωτάθλημα κατέκτησαν πέρσι από τη στιγμή που βρήκαν την κατάλληλη χημεία.

Προς το παρόν, φέτος, οι Μπακς είναι αήττητοι στα επτά ματς που έχουν αγωνιστεί ματς. Με τις 6 από τις 7 νίκες να έρχονται στο Fiserv Forum.

Το 7-0 των Big-3

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα