Πρόεδρος Σίξερς για Σίμονς: «Όλα κυλούν σε θετική κατεύθυνση»

Πρόεδρος Σίξερς για Σίμονς: «Όλα κυλούν σε θετική κατεύθυνση»

Πρόεδρος Σίξερς για Σίμονς: «Όλα κυλούν σε θετική κατεύθυνση»

bet365

Ο Ντάριλ Μόρεϊ μίλησε για το ζήτημα του Σίμονς και διευκρίνισε πως όλα δείχνουν μία θετική πορεία στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί.

Η περιπέτεια των 76ers με έναν εκ των σταρ τους, Μπεν Σίμονς, εξακολουθεί να προβληματίζει ολόκληρο το NBA, με τον παίκτη όχι μόνο να έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει, αλλά να δηλώνει στο τέλος της περασμένης εβδομάδας πως δεν είναι εφικτό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο Αυστραλός τιμωρήθηκε από τους Σίξερς με 1,4 εκατομμύρια δολάρια για όσα παιχνίδια απουσίασε από την preseason, ενώ πρόσφατα άλλες πληροφορίες αποκάλυψαν την άρνηση του Σίμονς να ακολουθήσει οδηγίες του προπονητή του με αποτέλεσμα ο Ντοκ Ρίβερς να τον διώξει από την προπόνηση.

Ωστόσο, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου της Φιλαντέλφεια, Ντάριλ Μόρεϊ, στάθηκε στην βοήθεια που του παρέχει η ομάδα για να ξεπεράσει ό,τι τον ταλαιπωρεί, ενώ έδειξε αισιόδοξος για την εξέλιξη της ιστορίας.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Ο Μπεν μπήκε μέσα στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και είπε ότι δεν νιώθει έτοιμος να παίξει μπάσκετ. Και ότι αντιμετωπίζει κάποια προσωπικά ζητήματα έξω από το γήπεδο. Λαμβάνουμε και τα δύο με την ίδια σοβαρότηρα και δουλεύουμε με αυτά για να παρέχουμε κάθε μέσο που μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Μίλησε με τους συμπαίκτες του και φαίνεται όλα να κυλούν σε μία θετική κατεύθυνση. Θα του δώσουμε ό,τι χρειάζεται και θα παρέχουμε στον Σίμονς ολα τα μέσα, για να τον κάνουμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».

 

NBA Τελευταία Νέα