Λίλαρντ: Αφοσίωση στο Πόρτλαντ ή superteam για τον πολυπόθητο τίτλο; (poll)

Λίλαρντ: Αφοσίωση στο Πόρτλαντ ή superteam για τον πολυπόθητο τίτλο; (poll)

Νίκος Καρφής
Λίλαρντ: Αφοσίωση στο Πόρτλαντ ή superteam για τον πολυπόθητο τίτλο; (poll)

bet365

Ο Σακίλ Ο'Νίλ πρόετρεψε τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να πάει σε superteam για να φτάσει στο πρωτάθλημα και το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες να ψηφίσουν για το μέλλον του κορυφαίου clutch player της λίγκας.

Ο Ντέιμιαν Λίλάρντ θεωρείται ένας από τους... τελευταίους των Μοϊκανών στο ΝΒΑ, μένοντας μέχρι στιγμής σε όλη του την καριέρα στο Πόρτλαντ και δείχνοντας την αφοσίωση του στην ομάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στο Πόρτλαντ ποτέ δεν είχε δίπλα του έναν superstar και ποτέ δεν το απαίτησε. Ποτέ δεν κλάφτηκε για αυτό όπως κάνουν αρκετοί σταρ του ΝΒΑ. Ποτέ δεν ζήτησε ανταλλαγή, ποτέ δεν έψαξε δικαιολογίες. Σε όλη του τη ζωή έδειχνε την αφοσίωση στην ομάδα του και έπαιζε με όπλα που είχε. Ο Dame δεν είχε ποτέ superstar δίπλα του.

O Dame συνεχίζει να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν εκτός Πόρτλαντ, ενώ με ανάρτηση του έδειξε την αφοσίωση του στην ομάδα.Πάντως για άλλη μια σεζόν οι Μπλέιζερς δεν έκαναν το παραμικρό για να δυναμώσουν και να βοηθήσουν τον ηγέτη τους να δει επιτέλους μια χαρά, μια καλή πορεία στα playoffs με την ομάδα. Αποδυναμώθηκε χάνοντας τους Καρμέλο, Καντέρ, Ντέρικ Τζόουνς και Κόλινς, ενώ απέκτησε Νανς, Ζέλερ, Κόλινς και ΜάκΛιμορ. Πάλι αβοήθητος ο Λίλαρντ, πάλι να κουβαλά μόνος του την ομάδα, αλλά ως πότε.

Ο Σακίλ δήλωσε: «Έχει old school νοοτροπία και παίζει στο νέο... σχολείο. Ένας old school παίκτης θα πει "δεν γίνομαι συμπαίκτης με σένα, θα σε νικήσω. Αλλά οι παίκτες της νέας εποχής λένε "πάμε να ενωθούμε σε μια ομάδα και να το κάνουμε πιο εύκολο". Είναι δύσκολη απόφαση για εκείνον. Θέλει να πάρει τίτλο στο Πόρτλαντ. Πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του. Να πάει σε superteam» και έδειξε ξεκάθαρα τι θέλει για τον σταρ των Μπλέιζερς.

Το Gazzetta δεν σταματά να βάζει στην... εξίσωση τους αναγνώστες του και θα το κάνει και στην υπόθεση του κορυφαίου clutch player της λίγκας. Δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να ψηφίσει αν θέλει να δει τον Λίλαρντ να μένει αφοσιωμένος στο Πόρτλαντ και να παλεύει για κάτι μεγάλο με λίγες πιθανότητες ή να φύγει για μια superteam μέσω trade που θα του αυξήσει τις πιθανότητες να φτάσει στον πολυπόθητο τίτλο.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα