Σακίλ: «Σέβομαι την αφοσίωση του Γιάννη, ο Λίλαρντ να πάει σε superteam για τίτλο» (vid)

Σακίλ: «Σέβομαι την αφοσίωση του Γιάννη, ο Λίλαρντ να πάει σε superteam για τίτλο» (vid)

Νίκος Καρφής
Σακίλ: «Σέβομαι την αφοσίωση του Γιάννη, ο Λίλαρντ να πάει σε superteam για τίτλο» (vid)

bet365

Ο Σακίλ Ο'Νίλ στάθηκε στην απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μείνει στους Μπακς που οδήγησε στον τίτλο, ενώ τόνισε πως ο Λίλαρντ θα πρέπει να αποχωρήσει από τους Μπλέιζερς για να φτάσει πιο εύκολα σε πρωτάθλημα.

Ντέιμιαν Λίλαρντ και Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελούν δύο από τους πιο πιστούς παίκτες στη σημερινή εποχή του ΝΒΑ. «Τελευταίοι των Μοϊκανών» που βρίσκονται ακόμα στην ομάδα που ξεκίνησαν την καριέρα τους στο ΝΒΑ, αδιαφορώντας για προτάσεις και νέες περιπέτειες που θα μπορούσαν να έχουν κατά καιρούς.

Ο Σακίλ Ο'Νίλ μίλησε για τον σταρ των Μπλέιζερς, αναφέροντας πως πλέον στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, θα πρέπει να πας σε καλύτερη ομάδα και να νεωθείς με 'αλλους σταρ για να κάνεις πιο εύκολο τον δρόμο σου για το πρωτάθλημα. Στην... κουβέντα μπήκε και ο Greek Freak για τον οποίο έδωσε respect για τον τίτλο, αλλά έβαλε και έναν... αστερίσκο για τους τραυματισμούς Λέοναρντ και ΛεΜπρόν.

«Έχει old school νοοτροπία και παίζει στο νέο... σχολείο. Ένας old school παίκτης θα πει "δεν γίνομαι συμπαίκτης με σένα, θα σε νικήσω. Αλλά οι παίκτες της νέας εποχής λένε "πάμε να ενωθούμε σε μια ομάδα και να το κάνουμε πιο εύκολο". Είναι δύσκολη απόφαση για εκείνον. Θέλει να πάρει τίτλο στο Πόρτλαντ. Πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του.

Αν όλοι οι άλλοι το κάνουν, τότε γίνεται δυσκολότερο για εκείνον να πάρει πρωτάθλημα. Θα έπρεπε να πάει σε διεκδικητή για να αυξήσεις τις πιθανότητες του για τίτλο; Πιστεύω θα έπρεπε να το κάνει. Δεν μου αρέσει οι παίκτες να πηγαίνουν σε άλλες ομάδες για να κάνουν πιο εύκολο το πρωτάθλημα, αλλά έτσι είναι ο τρόπος πλέον», ήταν τα λόγια του Diesel στο Rich Eisen Show.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την αφοσίωση του στο Μιλγουόκι που έφερε πρωτάθλημα, είπε: «Άκουσα τον Γιάννη πολλές φορές να λέει "δεν πάω πουθενά". Και είμαι σίγουρος πως θα ήταν δύσκολο αν οι Λέοναρντ και ΛεΜπρόν δεν τραυματιζόντουσαν. Ίσως να μην έπαιρναν τίτλο. Αλλά ο Γιάννης είπε ότι μένει στο Μιλγουόκι, πήρε τα λεφτά και τον σέβομαι για την αφοσίωση του»

 

NBA Τελευταία Νέα