Αντετοκούνμπο: «Με έκανε να αισθανθώ τόσο μικρός» (pics)

Αντετοκούνμπο: «Με έκανε να αισθανθώ τόσο μικρός» (pics)

Αντετοκούνμπο: «Με έκανε να αισθανθώ τόσο μικρός» (pics)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβηκε στο ρινγκ, παρέλαβε τη ζώνη του και αποχώρησε με μπόλικες φωτογραφίες με πασίγνωστους παλαιστές. Ένας απ' αυτούς, σύμφωνα με τον Giannis, τον έκανε να αισθάνεται μικρός!

Δεν τον ονομάζουν Big Show άδικα. Είναι ένας από τους παλαιστές του AEW, το οποίο επισκέφθηκε το Μιλγουόκι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μία guest star εμφάνιση. Μετά το τέλος της ολιγόλεπτης παρουσίας του Giannis στο ρινγκ, ήρθε η ώρα των φωτογραφιών.

Ο Αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδερφό του Άλεξ, βρέθηκαν στο πλευρό του CM Punk, του Sting και του Κρις Τζέρικο, ωστόσο εκείνος που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση στον πρωταθλητή ήταν ο Big Show.

Όταν ο Αντετοκούνμπο είχε πάει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μπέιζμπολ των Μιλγουόκι Μπριούερς, ο Big Show ήταν μέσα στο γήπεδο, κάνοντας την πρώτη μπαλιά, ένας τρόπος για να διαφημιστεί το νέο μεγάλο show της πάλης, το AEW.

Μόλις λίγα 24ώρα αργότερα, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά. Με τη φωτογραφία τους να συνοδεύει το σχόλιο: «Με έκανε να αισθανθώ τόσο μικρός». Και πως να μη συμβεί, αφού ο παλαιστής έχει ύψος 218 εκατοστών και ζυγίζει 230 κιλά!

 

NBA Τελευταία Νέα