Ουίζαρντς: Αθόρυβα έφτιαξαν ομάδα που απαγορεύεται να υποτιμήσεις (pic)

Ουίζαρντς: Αθόρυβα έφτιαξαν ομάδα που απαγορεύεται να υποτιμήσεις (pic)

Νίκος Καρφής
Ουίζαρντς: Αθόρυβα έφτιαξαν ομάδα που απαγορεύεται να υποτιμήσεις (pic)

bet365

Oι Ουίζαρντς θα παρουσιαστούν πολύ ανανεωμένοι τη νέα σεζόν και με τις κινήσεις που έχουν κάνει στοχεύουν στα playoffs στην απαιτητική Ανατολή. Το Gazzetta αναλύει.

H Aνατολή χρόνο με τον χρόνο δυναμώνει και πλέον έχει 2 πρωταθλητές τα τελευταία 3 χρόνια στο ΝΒΑ. Τους Μπακς φέτος και τους Ράπτορς το 2019.

Τη νέα σεζόν οι Νετς (μαζί με τους φοβερούς Λέικερς) θα είναι φαβορί για τον τίτλο (Ίρβινγκ-Χάρντεν-Ντουράντ), ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Σίξερς, τους Χιτ με Λάουρι-Μπάτλερ-Αντεμπάγιο και τους Μπουλς με Μπολ-ΛαΒίν-ΝτεΡόζαν-Βούτσεβιτς.

Μία ομάδα που έχει κάνει τιμιότατες κινήσεις στη free agency, ωστόσο ακούγεται ελάχιστα είναι οι Ουίζαρντς. Η Ουάσινγκτον θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω από την περσινή πορεία μέχρι τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο, ωστόσο ξέρει πως πλέον η Ανατολη είναι... ναρκοπέδιο γεμάτο ποιοτικούς αντιπάλους. Πάντως οι κινήσεις των πρωτευουσιάνων στη free agency και το ρόστερ τους, κάνουν τους φιλάθλους της ομάδας να αισιοδοξούν. Το Gazzetta στέκεται στην ομάδα που μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη της Ανατολής.

Το depth chart των Ουίζαρντς

888

φωτογραφία: ΕSPN

Οι... μάγοι απέκτησαν τον Σπένσερ Ντίνγουιντι που έρχεται για να γίνει ο κουμανταδόρος της ομάδας στο «1», ενώ πήραν και τον Κάιλ Κούζμα που θέλει να αποδείξει πως είναι για πολλά παραπάνω από αυτά που τον προόριζαν οι Λέικερς. Εξαιρετική κίνηση και η απόκτηση του καλύτερου έκτου παίκτη του 2020 που όμως δεν ταίριαξε στους Λέικερς, Μόντρεζλ Χάρελ, ενώ ο Κάλντγουελ-Πόουπ που πήρε τίτλο με τους λιμνάνθρωπους το 2020 καταφτάνει για να συνεισφέρει με το τρίποντο και την άμυνα του. Φυσικά ο ηγέτης της ομάδας είναι ο πιστός μέχρι αυτή τη στιγμή, Μπράντλεϊ Μπιλ που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της λίγκας.

Όπως όλα δείχνουν η Ουάσινγκτον θα έχει βασική πεντάδα τους Ντίνγουιντι, Μπιλ, Κούζμα, Xατσιμούρακαι Μπράιαντ (ερωτηματικό η κατάσταση του μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον Γενάρη του 2021).

Τιμιότατες λύσεις από τον πάγκο δείχνουν οι Μπέρτανς και Κάλνγουελ-Πόουπ που φημίζονται για το σουτ τους, ενώ από τον 22χρονο Γκάφορντ περιμένουν να δώσει ποιτικά λεπτά και ξεκούραση στον Τόμας Μπράιαντ. Πολυτέλεια θα αποτελεί για τους... μάγους να έρχεται από τον πάγκο ο Χάρελ για να αντικαθιστά τον Χατσιμούρα στο «4», ενώ σε κοντά σχήματα μπορεί να τον δούμε και στο «5». Το rotation θα γεμίζουν στη θέση του point guard θα γεμίζει ο Ραούλ Νέτο με τον Άαρον Χόλιντεϊ (πρώην των Πέισερς), ο rookie Kίσπερτ και εξαιρετικός σουτέρ τoυ Gonzaga που παίζει στο «2» και το «3», αλλά και ο Ντένι Aβντίγια (γνωστός και μη εξαιρετέος από τη Μακάμπι) που έδειξε το ταλέντο του στην πρώτη σεζόν και επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Απρίλη.

φωτογραφία: Fadeawayworld

 

NBA Τελευταία Νέα