Ντάλας Μάβερικς: Θέλουν να πλαισιώσουν τον Ντόντσιτς με τον Μάρκανεν

Ντάλας Μάβερικς: Θέλουν να πλαισιώσουν τον Ντόντσιτς με τον Μάρκανεν

Ντάλας Μάβερικς: Θέλουν να πλαισιώσουν τον Ντόντσιτς με τον Μάρκανεν

bet365

Η ομάδα του κόουτς Τζέισον Κιντ επιθυμεί να τοποθετήσει ποιότητα γύρω από τον Λούκα Ντόντσιτς και μια λύση που εξετάζεται σοβαρά είναι αυτή του Λάουρι Μάρκανεν.

Ο σύλλογος από το Ντάλας αναζητά στην αγορά παίκτες που θα παρείχαν βοήθειες στον νεαρό σούπερ σταρ τους, Λούκα Ντόντσιτς. Σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο, ένας απ' αυτούς τους παίκτες που πληρεί αρκετά από τα κριτήρια που θέτουν, είναι ο Λάουρι Μάρκανεν.

Οι Μάβερικς με τους Χόρνετς θα μπορούσαν να επεξεργαστούν ένα sign-and-trade deal που θα οδηγούσε τον Φινλανδό φόργουορντ από τους Σικάγο Μπουλς, από τους οποίους επιθυμεί να αποχωρήσει για να... αλλάξει παραστάσεις, στο πλευρό του Ντόντσιτς.

Θυμίζουμε πως για τον Μάρκανεν ενδιαφέρονται έντονα κι οι Σάρλοτ Χόρνετς, με τον νεαρό παίκτη γενικότερα να έχει... πέραση στην φετινή αγορά του ΝΒΑ.

Την περσινή σεζόν, ο υψηλόσωμος Φινλανδός εμφανίστηκε σε 51 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και κατέγραψε κατά μέσο όρο 13.6 πόντους και 5.6 ριμπάουντ ανά 26 λεπτά συμμετοχής με τους Σικάγο Μπουλς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα