Σικάγο Μπουλς: Έχει «πέραση» ο Μάρκανεν, ενδιαφέρον από τρεις ομάδες

Σικάγο Μπουλς: Έχει «πέραση» ο Μάρκανεν, ενδιαφέρον από τρεις ομάδες

bet365

Ο Λάουρι Μάρκανεν είναι ένα όνομα που δεν περνά αδιάφορο κι αρκετές ομάδες αναμένεται να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη της φετινής Free Agency.

Οι Μπουλς έκαναν restricted free agent τον Μάρκανεν κι ο 24χρονος φόργουορντ αναμένεται να απασχολήσει ουκ ολίγες ομάδες στην προσεχή Free Agency, σύμφωνα με το HoopsHype. Ως πιθανοί διεκδικητές του Μάρκανεν παρουσιάζονται οι Τίμπεργουλβς, οι Σπερς κι οι Θάντερ.

Ο Φινλανδός διεθνής, που είχε επιλεγεί στην 7η θέση του NBA Draft το 2017 από τους Τίμπεργουλβς αλλά τα δικαιώματα του μεταβιβάστηκαν άμεσα στους Μπουλς, είχε πέρσι μια ιδιαιτέρως μέτρια σεζόν σε ατομικό επίπεδο με την ομάδα από το Σικάγο.

Σε 51 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, κατέγραψε 13.6 πόντους και 5.6 ριμπάουντ ανά 26 λεπτά συμμετοχής, παρουσιάζοντας πτώση σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες της στατιστικής.

Να σημειωθεί πάντως πως οι Τίμπεργουλβς μπορούν να αποκτήσουν τον ύψους 2.13 μέτρων φόργουορντ μόνο με sign-and-trade, ενώ αντίθετα τόσο οι Σπερς όσο κι οι Θάντερ έχουν το οικονομικό περιθώριο να τον υπογράψουν απευθείας ως ελεύθερο.

 

NBA Τελευταία Νέα